Δικαιώνει απόλυτα τον όρο «design», μας ταξιδεύει στους μύθους της θάλασσας, δημιουργήθηκε από δύο Φιλέλληνες, αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο γεύσεων και δεν θα ήταν εφικτό να είναι διαφορετικά  υπό  την εποπτεία της ευρωπαϊκής φήμης chef  Ντίνας Νικολάου.

Κανένα άλλο βιβλίο δεν εσκόρπισε εις την Ελληνικήν οικογένειαν τόσην ευτυχία, έλεγε ο Γρηγόριος Ξενόπουλος για τα περιοδικά και τα βιβλία του Τσελεμεντέ, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 59 χρόνια.

Με διάφορα κορυφαία εστιατόρια στο βιογραφικό του, τηλεοπτικά σόου και πολλαπλές γαστρονομικές διακρίσεις, ο Reuben Riffel είναι, δίχως αμφιβολία, ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Νότιας Αφρικής, η οποία βρίσκεται στη γαστρονομική ακμή της.