Την ώρα που τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία στην Ελλάδα έχουν βιομηχανοποιήσει την παραγωγή τους και ενώ το γλυκό σαν τρόφιμο έχει τοποθετηθεί δίπλα σε ψωμιά και κουλούρια στον κάθε φούρνο της γειτονιάς, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να βρει κανείς ένα φρέσκο γλυκό που θα έχει έστω τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής.

Λίγο urban, λίγο ποπ, με κόκκινο τουβλάκι και γκρι τοίχους όπου κυκλοφορούν πάκμαν και φαντασματάκια, ποδήλατα και αυτοκίνητα, μακαρονάδες και σάντουιτς, και θα δεις και το όνομά του γραμμένο με φώτα νέον, το «Street kitchen», το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο καιρό στην Ακτή Θεμιστοκλέους, έχει άκρως φιλική συνταγή: νεανικό/καθημερινό στιλ, alternative/rock μουσικές και φαγητό με street-comfort διάθεση.

Περισσότερα Άρθρα...