Απίστευτο τρόπο βρήκε μια... απατημένη σύντροφος για να τιμωρήσει τον άντρα της και -κυρίως- την ερωμένη του, τους οποίους έκανε τσακωτούς την ώρα της ερωτικής συνεύρεσής τους. 

Ένας πρωτότυπος καφές που ονομάζεται Coffee Cone σερβίρεται σε ένα καφέ στο Τόκιο. Αντί για φλιτζάνι ο καφές τοποθετείται μέσα σε ένα χωνάκι παγωτού και από εκεί και πέρα η διακόσμηση είναι θέμα φαντασίας, δημιουργικότητας και προτίμησης.

 

Τον ξυπνάει, του ετοιμάζει πρωινό και δεν σταματάει να τον συμβουλεύει. Εκείνος ακούει αμίλητος και η ίδια συνεχίζει μέσα και έξω από το σπίτι...

Η COSMOTE  σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επεκτείνει τη λίστα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων που έχουν προσβαση σε δίκτυο WI-FI.

Η Ταϊπέι, η πρωτεύουσα της Ταϊβάν, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της καλοκαιρινής Πανεπιστημιάδας του 2017. Για να εξαπλωθεί η διαφημιστική εκστρατεία, έκαναν στα οχήματα του συστήματος του μετρό μια αλλαγή, μετατρέποντάς τα σε συγκλονιστικά ρεαλιστικές προσομοιώσεις αθλητικών χώρων.

Οι ιδιόχειρες υπογραφές του Άγγελου Σικελιανού στον πλαϊνό τοίχο της οικίας που γεννήθηκε.