Γυναίκες Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ! | Αυτή η γυναίκα κατέληξε έτσι από κάτι που χρησιμοποιούν οι περισσότερες γυναίκες!

Διεθνή
Typography

Κάποιοι κάνουν τρέλες για να παραμείνουν στην μόδα – και μερικές φορές τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.

 

Η Kirsty Weston από το Hertfordshire της Αγγλίας αγόρασε μια βαριά σκόνη για ντεκαπάζ από έναν πωλητή στο δρόμο και την χρησιμοποίησε για να ανοίξει τα μαλλιά της. Το κουτί έλεγε ότι πληρούσε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας – αλλά μην σας ξεγελά αυτό!

 

 

Η Kirsty ήθελε να δώσει στα μαλλιά της παστέλ απόχρωση για να μοιάζει με την χαίτη μονόκερου. Όταν έβαλε την σκόνη για ντεκαπάζ στα μαλλιά της, αισθάνθηκε έντονο πόνο.

 

Σε μόλις 15 λεπτά τα μαλλιά της έβγαζαν καπνούς και ο ανυπόφορος πόνος την έκανε να ζαλιστεί.

 

 

Προσπάθησε να ξεπλύνει τα μαλλιά της αμέσως, αλλά τα χημικά είχαν ήδη φτάσει στο δέρμα της κεφαλής της. Την επόμενη μέρα, το πρόσωπο της άρχισε να πρήζεται και δεν μπορούσε να ανοίξει το αριστερό της μάτι, έτσι πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της έγραψαν αντιβιοτικά – αλλά ο πόνος συνεχίστηκε για αρκετές εβδομάδες.

 

 

Είχε σοβαρά εγκαύματα από τα χημικά και χρειαζόταν να εγχειριστεί. Τελικά, έκανε 6 εγχειρήσεις και μεταμόσχευση δέρματος. Πλέον δεν υπήρχαν θύλακες τριχών στο κεφάλι της, κι έτσι της έδωσαν 2 επιλογές.

 

 

Η 29χρονη Kirsty είναι μητέρα και προειδοποιεί τις άλλες γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους στο σπίτι.

 

 

Επισκεφτείτε κάποιον ειδικό, αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας. Το δέρμα της κεφαλής είναι πολύ ευαίσθητο και αν χρησιμοποιήστε τα λάθος χημικά, μπορεί να προκαλέσετε έγκαυμα.

 

 

Πηγή :  Real Hero