Μεταξύ των Λευκών Ορέων και του Ψηλορείτη (Ίδη) βρίσκεται το Ρέθυμνο, συνώνυμο μιας απαράμιλλης ομορφιάς. Βραχώδη τοπία, υπέροχες ακτές, μελωδίες κρητικής λύρας, συνοδεία τσικουδιάς, θρυλικά σπήλαια, ιστορικά μοναστήρια, παραδοσιακά ορεινά χωριά και πολυτελή τουριστικά θέρετρα είναι μερικά από αυτά που μπορείς να απολαύσεις και να εξερευνήσεις.

 

Ένα από τα πιο ονειρεμένα τριήμερα της χρονιάς, αυτό του Αγίου Πνεύματος, κατέφτασε έτοιμο να μας χαρίσει μια πρώτη δόση χαλάρωσης, ευτυχίας και καλοκαιρινών διακοπών. Οι επιλογές στην Ελλάδα είναι πολλές και σίγουρα τα νησιά πρωταγωνιστούν. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει και την υπόλοιπη Ελλάδα. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε βάσει γούστου.

 

Ο νομός Χανίων με πρωτεύουσα τα Χανιά είναι ένας από τους τέσσερις νομούς της πανέμορφης Κρήτης και αποτελεί το δυτικότερο νομό της. Ένας νομός που προσφέρει ότι μπορεί να επιθυμήσει ο επισκέπτης. Ένας τόπος γεμάτος μοναδικά αξιοθέατα, πλούσιος σε εναλλαγή τοπίων, σημαντικά ιστορικά μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, ψηλά βουνά και φαράγγια, γραφικά χωριά, πυκνή βλάστηση και ονειρεμένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες