Το νέο βιβλίο «Οι Στιγμές Μου Με Τον Στάθη» του νέου έλληνα συγγραφέα Γιάννη Μάριου Μαρά αφορά στις στιγμές που έζησε με τον μεγάλο ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, τον Στάθη Ψάλτη.

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο της Αλεξάνδρας Τσόλκα, «Η κακιά μάγισσα παραιτείται» σε εικονογράφηση Σοφίας Παπαδοπούλου.

Από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ κυκλοφορεί για τους μικρούς αναγνώστες το βιβλίο της Τασούλας Τσιλιμένη «Ο κύριος ΜΠΟΥ στην παραλία» σε εικονογράφηση Διατσέντας Παρίση.

Αγαπημένος συγγραφέας όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Κατανοητός, αληθινός και πολυγραφότατος. 

Ένας νέος και φιλόδοξος ποιητής  εξομολογείται... 

 

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι γεγονός, είναι ευχάριστο να βλέπεις κόσμο να πηγαίνει σε ένα τέτοιο θεσμό και δη να συμμετέχουν και πάρα πολλοί Εκδοτικοί Οίκοι και όχι μόνο καθώς είναι αφιερωμένο στο τρίπτυχο «Βιβλιο- Θέατρο- Κινηματογράφος».

Ο αγαπημένος θεσμός των βιβλιόφιλων της πόλης θα πραγματοποιηθεί για 46η χρονιά στον υπαίθριο χώρου του Ζαππείου. Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου ανοίγει τις πύλες τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου και θα πλουτίσει την πολιτιστική ζωή της πόλης ως τις 17 Σεπτεμβρίου.

 

Διάφορες ευρωπαϊκές χώρες παρουσιάζουν τη λογοτεχνική τους σκηνή στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 στην Στοά του Βιβλίου.