Τι να πω γι΄αυτό το παιδί..Φιλαράκι μου καλό,ταλαντούχα,χορηγός θετικής ενέργειας και έχει πάντα το απίστευτο ταλέντο να έχει τον τρόπο για όλα τα πράγματα!!!

Λόγω του live που θα κάνει αύριο στο MODU για να μας παρουσιάσει το άλμπουμ του, ''Από τη σκιά της Πόλης'',βρήκα τον Mc Yinka και τον ρώτησα κάποια πράγματα γι'αυτό.Οι απαντήσεις ενδιαφέρουσες!

Πριν λίγες ημέρες είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Γιάννη Αναστασάκη και να του πάρω συνέντευξη όσο αφορά ένα από τα μεγαλύτερα rock festival στην χώρα μας, το Chania Rock Festival. Δείτε παρακάτω για το τι είπε:

Ο Δημήτρης Φάκος μας συστήνεται μέσα από τα δικά του τραγούδια!  

Οι Upon Revival, μία μπάντα που τελευταία αρχίζει και κάνει αισθητή το όνομα και την παρουσία της στην Underground Rock & Metal σκηνή της Αθήνας, μιλάει για το παρών, το παρελθόν, τα όνειρα και τη μουσική τους στο Koita Magazine και τον Yuri Bozgo.

Μία πολυτάλαντη καλλιτέχνις, έρχεται να μας καταπλήξει με την σπουδαία φωνή της... Την γνωρίσαμε μέσα από την συνεργασία της με τον βιρτουόζο κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και ήδη έχει ξεχωρίσει.

Περισσότερα Άρθρα...