Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τραγωδία Γλυκά Νερά: Η κατάθεση των γονιών του βρέφους που έχασε τη...

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Η κατάθεση των γονιών του βρέφους που έχασε τη ζωή του από το Ροτβάιλερ!

mama_main1

Η κατάθεση των γονιών του βρέφους που έχασε τη ζωή του από το Ροτβάιλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά! Τι είπαν οι δυο τους;

«Το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου» είπε η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Σε άθλια κατάσταση είναι και ο πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως το σκυλί της οικογένειας ανέπτυξε τέτοια δολοφονικά ένστικτα.

«Το σκυλί το έχουμε από το 2011. Οκτώ ολόκληρα χρόνια. Έχω ακόμα τρία παιδιά στο σπίτι. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Τα άλλα παιδιά δεν κινδύνευσαν από τον σκύλο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Έκθεση-σοκ του ιατροδικαστή για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, περιγράφοντας πως το ροτβάιλερ χτυπούσε το μωρό στους τοίχους!

Για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κάνει λόγο η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τον θάνατο του βρέφους 2 μηνών, που έχασε τη ζωή του σε σπίτι στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από ροτβάιλερ.

Για τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού ήταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που αυτά προκάλεσαν, όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής της μητέρας του βρέφους, το άρπαξε και το χτυπούσε με μανία στους τοίχους και στα έπιπλα που βρίσκονταν στον χώρο.

Η έκθεση έχει ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ώστε να ενταχθεί στη δικογραφία.

Στο μεταξύ, το ροτβάιλερ έχει μεταφερθεί από χθες στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου, χωρίς να έχει χρειαστεί να εξεταστεί από γιατρό. Το μέλλον του, θα αποφασιστεί από αρμόδιο εισαγγελέα μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ώρας 2019: Πότε γυρίζουν τα ρολόγια στη χειμερινή ώρα
Επόμενο άρθρο«ΤΑΡΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ» με την Άννα Αδριανού και τον Κυριάκο Γεραμπίνη