Αρχική RETROLOVERS Νοσταλγία 80's - 90's Θυμάστε ”Τα τσακάλια”;

Θυμάστε ”Τα τσακάλια”;

Τα Τσακάλια

Θυμάστε ”Τα τσακάλια”; Τα Τσακάλια -Ένα κοινωνικό πρόβλημα- είναι ελληνική δραματική – δράσης ταινία, του 1981, σε σκηνοθεσία και σενάριο Γιάννη Δαλιανίδη. Η ταινία προβλήθηκε τη σεζόν 1981-1982, έκοψε 227.581 εισιτήρια και ήρθε 3η ανάμεσα στις 45 ταινίες της σεζόν.

Πλοκή-Τα Τσακάλια

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή, που ασχολείται με την εγκληματικότητα, ένας νέος (Πάνος Μιχαλόπουλος), θύμα των ναρκωτικών, διηγείται την ιστορία του, το θάνατο του καλύτερου φίλου του (Σταμάτης Γαρδέλης), που πέθανε από τα ναρκωτικά, και το προσωπικό δράμα των νέων ανθρώπων, που παρασύρθηκαν στην καταστροφή εξαιτίας του εθισμού τους στα ναρκωτικά.

Ο Γιώργος (Πάνος Μιχαλόπουλος) είναι ένας νέος της σύγχρονης εποχής που η μόνη του ασχολία είναι οι μοτοσυκλέτες, οι disco, οι καφετέριες και τα ναρκωτικά. Μαζί με τον καλύτερο του φίλο Φάνη (Σταμάτης Γαρδέλης) οργανώνουν τον ξυλοδαρμό συμμορίας που βίασε τη φίλη του Φάνη, Αθηνά (Σοφία Αλιμπέρτη). Τίποτα δεν σταματά τον Γιώργο στον κατήφορο που έχει πάρει. Κλέβει το σπίτι του και ληστεύει από τον πατέρα του τα λεφτά της εταιρίας που εκείνος δουλεύει. Μόνο ο θάνατος από τα ναρκωτικά του φίλου του Φάνη τον συγκλονίζει.

Ηθοποιοί
Σταμάτης Γαρδέλης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Ρήγας, Τζώννυ Θεοδωρίδης, Δημήτρης Σπυράτος, Σπύρος Καλογήρου, Νίκος Κούρος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Αλιμπέρτη, Τέτα Κωνσταντά, Jacqueline Μπέθια, Δήμητρα Σερεμέτη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μαρία Ζαφειράκη, Κέλλυ Σακάκου

Δείτε ακόμη:

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΆση Μπήλιου: «Έδωσε» τις τυχερές ημερομηνίες του Φθινοπώρου! Πάρτε χαρτί και σημειώστε!
Επόμενο άρθροΔείτε το Βασίλη Παπακωνσταντίνου να μαγειρεύει στο Αχ Ελένη το 1992