Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ‘Αγριες Μέλισσες – Τα επόμενα επεισόδια

‘Αγριες Μέλισσες – Τα επόμενα επεισόδια

Μέλισσες

Να λοιπόν ένα σήριαλ που κατόρθωσε να καθήλωσει ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή και να θυμίσει παλιές καλές εποχές της μικρής οθόνης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο βέβαια αφού η εκλογή του σεναρίου και των εκλεκτών πρωταγωνιστών εχούν παίξει καθοριστικό ρόλο στην υψηλή τηλεθέαση από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την ηρωίδα του έργου τη Λενιώ, δίνει το δικό της στίγμα κατά τέτοιον τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποια άλλη στον συγκεκριμένο ρόλο.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Σουξές, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος 
Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης
Σενάριο:  Μελίνα Τσαμπάνη
Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Βαγγέλης Κατριτζιδάκης
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Ενδυματολόγος: Γιούλα Ζωϊοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

agries-melisses.1-696×341

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 8

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του, τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει. Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά- Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

3426083

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 9

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

379733

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 10 

Ο Δούκας και η Μυρσίνη σοκαρισμένοι από την ανακοίνωση του Νικηφόρου ότι θα παντρευτεί την Ασημίνα, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, χωρίς  επιτυχία. Η Ασημίνα όμως δεν είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση και μετά από πιέσεις της Ελένης και της Δρόσως, δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως. Ο Νέστορας είναι αποφασισμένος να βρει απαντήσεις. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης για όσα ξέρει; Στο σπίτι του Μιλτιάδη, ένα σημαντικό γεγονός έρχεται να τους βγάλει από το πένθος, καθώς η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος. Ο Κυπραίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης και καταφέρνει να μπει στο σπίτι της όπου ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο. Μπορεί αυτό, να προδώσει το μυστικό των τριών αδερφών;

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗhappytv
Προηγούμενο άρθροΛάμπρος Κωνσταντάρας – 8 Γκριμάτσες του γνωστού μας κωμικού!
Επόμενο άρθροΕιρήνη Ντίσιου: Μετά το «The Voice» απέδειξε μουσικά πώς «Το ΄χει η καρδιά της» (video)