Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άγριες Μέλισσες – Η Κάτια Δανδουλάκη στα καινούργια επεισόδια!

Άγριες Μέλισσες – Η Κάτια Δανδουλάκη στα καινούργια επεισόδια!

xagriesmelissesdanoulaki19.jpg.pagespeed.ic.ix6EYBS6p0

Άγριες Μέλισσες: Η άφιξη της Κάτιας Δανδουλάκη ως Ανέτ Ρουσό στη δραματική σειρά έρχεται προσεχώς να ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια του Δούκα, αλλά και του Μιλτιάδη.

Άγριες Μέλισσες – Η Κάτια Δανδουλάκη στα καινούργια επεισόδια!

Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται, με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά.

Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας, εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας, κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα, το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δύο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών.

Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο για να τον διώξει από το χωριό. Ο Κυπραίος προσπαθεί να συμμαχήσει μαζί του και να τον πείσει πως μπορεί να του φανεί χρήσιμος. Ο Λάμπρος και η Ελένη παρασύρονται στιγμιαία από τα αισθήματά τους αλλά η Ελένη ξέρει πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Θ’ αποφασίσει να φύγουν οι δυο τους για το Παρίσι; Το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης έχει διχάσει το χωριό και πολλοί κατηγορούν την Ελένη. Ο Δούκας προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του. Θα υποχωρήσει ο Νικηφόρος για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπάει;

Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη μια φορά τον Κυπραίο, μόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή… Η Ελένη πάει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας.

Ο Κυπραίος εκφράζει τον έρωτά του στη Μυρσίνη. Είναι όμως αληθινά τα αισθήματά του ή ακόμα ένα κόλπο στα διπρόσωπα σχέδιά του; Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Παράλληλα, ο Νέστορας είναι βαριά άρρωστος, με τον Κυπραίο να στέκεται στο πλευρό του.

Η Δρόσω μαγεύεται απ’ τα λόγια ενός άντρα που απαγορεύεται να ερωτευτεί, ενώ ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια ανεπάντεχη επίσκεψη απ’ το… Παρίσι. Της αδερφής τους, της Ανέτ Ρουσό, η οποία έρχεται αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους οριστικά.

Ο Μιλτιάδης είναι πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής. Οι δυο τους θα θυμηθούν τα παλιά και η Ανέτ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της να συμφιλιώσει τα αδέλφια της. Ο Νικηφόρος, διωγμένος από το σπίτι του, θα μείνει με την Ασημίνα στο σπίτι των τριών αδερφών και θα ξεσηκώσει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Οταν το μαθαίνει ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.

Ο Λάμπρος τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο που έφυγε από κοντά της. Ο Κυπραίος επισκέπτεται τον Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Οταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της.

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 14

Το χωριό ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου. Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά.

Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι. Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;…

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 15

Ο Δούκας συναντάει τον Κυπραίο για να τον διώξει από το χωριό. Ο Κυπραίος προσπαθεί να συμμαχήσει μαζί του και να τον πείσει πως μπορεί να του φανεί χρήσιμος. Ο Λάμπρος και η Ελένη παρασύρονται στιγμιαία από τα αισθήματά τους αλλά η Ελένη ξέρει πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Θ’ αποφασίσει να φύγουν οι δυο τους για το Παρίσι; Το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης έχει διχάσει το χωριό και πολλοί κατηγορούν την Ελένη. Ο Δούκας προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του. Θα υποχωρήσει ο Νικηφόρος για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπάει; Η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη μια φορά τον Κυπραίο μόνο που αυτήν τη φορά η συνάντησή τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή… Η Ελένη πάει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Θα δεχτεί να παραχωρήσει τα χωράφια της για να γίνει ο γάμος;

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος 
Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης
Σενάριο:  Μελίνα Τσαμπάνη
Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Βαγγέλης Κατριτζιδάκης
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Ενδυματολόγος: Γιούλα Ζωϊοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Σουξές, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώη Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗhappytv.rg ourlife.gr
Προηγούμενο άρθροΛίτσα Πατέρα: Ευχάριστες εξελίξεις για αρκετά ζώδια
Επόμενο άρθροΔείτε την Γεωργία Βασιλειάδου πως ήταν νέα!