Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΟ! Υπέρβαρη νύφη, δεν έβρισκε νυφικό, έχασε 50 κιλά και έγινε σωστή...

ΤΕΛΕΙΟ! Υπέρβαρη νύφη, δεν έβρισκε νυφικό, έχασε 50 κιλά και έγινε σωστή πριγκίπισσα!

paxia-koitamagazine

Μια νύφη που έχασε 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο για να φορέσει το «νυφικό των ονείρων της», ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, με τους περισσότερους συγγενείς της να μη την αναγνωρίζουν.

Η Gemma Dobbing, 32 ετών, από το Newcastle της Αγγλίας, ήταν υπερβολικά επικεντρωμένη στο μεγάλωμα του γιου της Charlie, τώρα τριών ετών, για να δώσει σημασία στην φροντίδα του εαυτού της.

Έτρωγε συνεχώς κινέζικο φαγητό ντελίβερι και σοκολατάκια και έφτασε να ζυγίζει 110 κιλά.
Η νεαρή γυναίκα δυσκολευόταν να βρίσκει ρούχα που να ταιριάζουν με το μέγεθος της.

Αλλά αφού έκλεισε το γάμο της τον Οκτώβριο του 2018 και βρήκε το τέλειο φόρεμα, η Gemma έβαλε προσωπικό στόχο να φορέσει το μικρότερο νυφικό σε λιγότερο από ένα χρόνο.

paxia koita magazine

Πριν από δύο εβδομάδες, η νύφη περπάτησε στο διάδρομο της εκκλησίας και ξάφνιασε τους συγγενείς που με δυσκολία μπορούσαν να την αναγνωρίσουν.

Είπε: “Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Ήμουν τόσο χαρούμενη. Όταν αγόρασα το νυφικό των ονείρων μου, δεν μου έκανε. Δεν έκλεινε πλήρως. Φορούσα μέγεθος 22 και ήταν μέγεθος 14 – αλλά ήταν το νυφικό των ονείρων μου.”

“Η μαμά μου είπε να μην το κάνω αυτό. Είχαμε αποθηκεύσει το φόρεμα στο σπίτι της πεθεράς μου για τη χρονιά, αλλά πριν από οκτώ εβδομάδες πήγε σε ραφείο για αλλαγές. Ήμουν πεπεισμένη ότι δεν θα μου έκανε. Πανικοβλήθηκα. Όταν το φόρεσα ακόμα δεν μου έκανε- αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ μεγάλο! Έπρεπε να αφαιρέσουμε 10 εκατοστά από τη μέση.”

“Έπιασα τον στόχο μου τρεις ημέρες πριν από το γάμο στις 19 Σεπτεμβρίου. Ήμουν μέγεθος οκτώ και ζύγιζα μόλις 57 κιλά. Τελικά τα κατάφερα.”

Αφού ήταν επί επτά χρόνια με τον σύντροφό της Alan, 40 ετών, η Gemma ισχυρίστηκε ότι δεν σχολίασε ποτέ το βάρος της, αλλά της είπε να κάνει ό, τι χρειαζόταν για να νιώσει καλά.
Ωστόσο, όταν έφθασε η μεγάλη μέρα, ο Alan συγκινήθηκε καθώς γύρισε για να δει την όμορφη γυναίκα του να περπατάει στον διάδρομο.

Για τα μέλη της οικογένειας που ζούσαν πιο μακριά, ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν τη Gemma από τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια απώλειας βάρους και έμειναν έκπληκτοι από την απίστευτη μεταμόρφωσή της.

nyfi koitamagazine

“Μου έφτιαξε τη μέρα. Ήταν καταπληκτικό.”

Πριν από την απώλεια βάρους, η Gemma έτρωγε σοκολάτα και πατατάκια για πρωινό, ψάρια και τηγανιτές πατάτες με ψωμί για μεσημεριανό γεύμα και παράγγελνε κινέζικο για βραδινό.

Και μετά από μια ζωή όπου έπασχε από οξύ άσθμα, συνειδητοποίησε ότι το βάρος της έκανε την κατάσταση χειρότερη – με τους γιατρούς να της λένε να χάσει βάρος.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η Gemma κοίταξε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της και δεν αναγνώρισε τον εαυτό της.

“Είδα μια φωτογραφία του εαυτού μου στο Facebook με τον Τσάρλι και σκέφτηκα ‘Θεέ μου, είμαι πραγματικά εγώ;’”

“Μέχρι τότε, ένιωθα ντροπή για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου να γίνει έτσι.
“Μόλις μια εβδομάδα αργότερα γράφτηκα σε πρόγραμμα αδυνατίσματος . Δεν θα θεραπευτώ ποτέ από το άσθμα ή την πνευμονική νόσο, αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να αναπνεύσω πιο ελεύθερα τώρα.”

Μετά από ένα μήνα που ξεκίνησε το πρόγραμμα, η μητέρα είχε ήδη χάσει τρία κιλά.

Αντικατέστησε τις σοκολάτες με χυλό βρώμης και τα γεύματά της με υγιεινό κοτόπουλο και ρύζι.

Η Gemma πρόσθεσε: “Πήγα στην πρώτη συνάντηση και σκεφτόμουν ‘Ω Θεέ μου, πώς θα περάσω εκείνη την πόρτα;’ Αλλά όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί.

“Με έκανε να είμαι αποφασισμένη να μείνω στο πρόγραμμα. Ήξερα ότι ήθελα να χωρέσω σε αυτό το νυφικό.

“Η φίλη μου η Bex ξεκίνησε και αυτή το πρόγραμμα αδυνατίσματος για να μου δώσει κίνητρο και έμαθα να μαγειρεύω υγιεινό φαγητό.

“Υπήρχαν σημεία όπου το βάρος μου ήταν αμετάβλητο. Προσπαθούσα τόσο σκληρά, αλλά για μερικές εβδομάδες δεν έχανα τίποτα.”

“Τώρα κανονίζω κάθε γεύμα. Θα καθίσω την Πέμπτη και θα οργανώσω τι θα φάω την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, τότε τη Δευτέρα θα σχεδιάσω τις επόμενες τρεις ημέρες.”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗenimerotiko
Προηγούμενο άρθροΜάρω Κοντού: «Ο άντρας μου με κεράτωνε με τη Βουγιουκλάκη…» – Εξομολόγηση σοκ 23 χρόνια μετά τον θάνατό της Αλίκης!
Επόμενο άρθροΣΟΚ στα Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της