Αρχική ΘΕΑΜΑ ΘΕΑΤΡΟ ΩΝΑΣΗΣ: Τα θέλω όλα! 10+1 λόγοι για να μην χάσεις την παράσταση...

ΩΝΑΣΗΣ: Τα θέλω όλα! 10+1 λόγοι για να μην χάσεις την παράσταση της χρονιάς!

ωνάσης

Ωνάσης: Τα θέλω όλα!

Ωνάσης. Αναμφισβήτητα η καλύτερη θεατρική παράσταση της χρονιάς! Την παρακολουθήσαμε και δεύτερη φορά και εντυπωσιαστήκαμε το ίδιο όπως και το βράδυ της πρεμιέρας. Το θέατρο κατάμεστο και όπως πάντα το χειροκρότημα του κοινού έδινε το παρόν σε κάθε επίμαχη και αξιοπρόσεκτη σκηνή του έργου.

‘Όλη η ιστορία του μύθου που λέγεται Αριστοτέλης Ωνάσης σε μία παράσταση που έκανε αίσθηση πριν καν ανέβει. Σας παραθέτουμε 10+1 λόγους για τους οποίους  δεν πρέπει να την χάσει κανείς !

onasis koita

10+1 λόγοι

1.Η παράσταση αρχίζει εντυπωσιακά περιγράφοντας την ιστορική διαδρομή του Ωνάση από την μικρασιατική καταστροφή έως την προσφυγιά που μαζί με την επιβλητική μουσική του Κώστα Μαραβέγια και την έξυπνη σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, σε έχει ήδη κερδίσει. Ωνάσης ”ΟΛΑ, ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ” μονολογεί και η περιπέτεια ενός μύθου ξεκινά!

2.Το θάρρος και το επιχειρηματικό ένστικτο του Ωνάση διαφάνηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του και τον ρόλο αυτόν τον βγάζει εις πέρας επάξια ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος, με ωριμότητα και δυνατό συναίσθημα.

3.Τα κουστούμια της Ντένη Βαχλιώτη προσεγμένα, αριστοτεχνικά και εντυπωσιακά χαρίζουν στην παράσταση την αίγλη που αρμόζει στο εν λόγω εγχείρημα.

ωνάσης

Η παράσταση της χρονιάς αποκλειστικά στο koitamagazine.gr

4Τζένη Σκαρλάτου ως αδελφή του Ωνάση είναι άψογη από κάθε άποψη και η συμμετοχή της στο έργο πολύ σημαντική!

5Ευγενία Δημητροπούλου σε έναν δύσκολο ρόλο γεμάτο παγίδες καταφέρνει να πείσει ολότελα πως είναι η Τίνα Λιβανού, το εύθραυστο πλουσιοκόριτσο, η μεγαλύτερη αγάπη του Ωνάση, που από τρυφερή και ρομαντική κοπέλα της εποχής μεταμορφώνεται σε μία σκληρή γυναίκα, που δεν υπολογίζει κανένα κόστος για να σώσει την τιμή της και να πολεμήσει τον σύζυγό της Ωνάση μέχρι τελικής πτώσης.

6.Μαρία Κάλλας! Η παγκοσμίου φήμης ντίβα της όπερας που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απόρριψη του Έλληνα κροίσου πέφτοντας σε βαθιά μελαγχολία, είναι σίγουρα ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους της παράστασης. Η τεράστια αυτή προσωπικότητα εκτός από μία ικανή ηθοποιό χρειάζεται κάποια που να έχει και φωνητικές ικανότητες. Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει με τόσο μπρίο πάνω στη σκηνή που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Στο σημείο δε που πρέπει να ερμηνεύσει μία άρια από όπερα, η φωνή της έχει τέτοια δυναμική που σκεπάζει μέχρι και το δυνατό χειροκρότημα ολόκληρου του Παλλάς.

onasis koita ωνάσης

Η παράσταση της χρονιάς αποκλειστικά στο koitamagazine.gr

7.Ο ρόλος της Τζάκι Κένεντυ με το διαχρονικό star quality διεθνούς επιπέδου δεν δόθηκε τυχαία στην Δήμητρα Ματσούκα. Ομορφαίνει την σκηνή τόσο με την παρουσία της αλλά και με την δυνατή και αξιοθαύμαστη ερμηνεία της. Το ευρηματικό ταγκό της Τζάκι Κέννεντυ με τον Ωνάση θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα. Πραγματικά ένα χάρμα οφθαλμών για κάθε θεατρόφιλο!

8.Άλλη μία έκπληξη είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο εμφανισιακά ως Αλέξανδρος Ωνάσης αλλά και ερμηνευτικά καθώς μεταδίδει γνήσια συγκίνηση κάθε φορά που εισπράττει την απόρριψη του πατέρα του. Ένας τραγικός ήρωας θα έλεγα που δεν του λείπει το πείσμα και η υπερηφάνεια, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που μόνο ένας ηθοποιός με γνήσιο συναίσθημα μπορεί να βγάλει εις πέρας αξιοπρεπώς.

Δείτε επίσης: Δείτε πως ήταν η βίλα του Ωνάση στον ΣΚΟΡΠΙΟ!

Η παράσταση της χρονιάς αποκλειστικά στο koitamagazine.gr

9.Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών. Βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν είναι απλά μία εξιστόρηση γεγονότων. Αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση. Ο Μέμος Μπεγνής είναι ο δημοσιογράφος που λύνει το κουβάρι της ιστορίας συμμετέχοντας σε δυνατές στιγμές με τον ίδιο τον Ωνάση.

onasis koita ωνάσης

10.Πολύ αξιόλογος και ο όλος ο υπόλοιπος θίασος, ξεχωρίζει η Κοραλία Τσόγκα ως Χριστίνα Ωνάση. Αλλά και ο Αρτέμης Γαβριλούκ ο οποίος είναι αξιέπαινος σε όποιον ρόλο κι αν υπoδύεται και μεταφέρει γνήσια συγκίνηση ως πιλότος στην αναγγελία του αεροπορικού δυστυχήματος που συντάραξε την ελληνική κοινωνία μέχρι και σήμερα.

Δείτε επίσης: Αρτέμης Γαβριλούκ: ”Ονειρεύομαι το καλό θέατρο”

+1.Τελός θα λατρέψετε τα minimal σκηνικά του Γιώργου Γαβαλά και φυσικά τον Σταμάτη Φασουλή που και ερμηνευτικά ”ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ”!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜeteo: Κύμα κακοκαιρίας την Κυριακή – Θα επηρεάσει τον Μαραθώνιο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΝτροπή του Σκαϊ. Απέλυσαν τον καρκινοπαθή Αντίνοο Αλμπάνη
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!