Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Stan: ” Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με τον Χρήστο...

Stan: ” Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με τον Χρήστο Δάντη “

Ο Stan είναι ένας απ΄τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες που συνεχώς οι μετοχές του ανεβαίνουν, καθώς μετράει πολλές επιτυχίες & επιτυχημένες συνεργασίες στον χώρο της Ελληνικής Μουσικής Βιομηχανίας.

Με μεγάλη χαρά μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι του και μας έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις για το Koita-Magazine.

 

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον εξαιρετικό Χρήστο Δάντη και πως νιώθεις που συνεργάζεσαι με έναν τόσο σπουδαίο καλλιτέχνη;

Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που φέτος βρίσκομαι σε έναν τόσο ωραίο χώρο με έναν τέτοιο καλλιτέχνη. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με τον Χρήστο Δάντη γιατί ο Χρήστος είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, έχει χαράξει ανεξίτηλα τα μουσικά του βήματα, τον αγαπάει ο κόσμος και έχω μόνο να μάθω πράγματα από εκείνον. Χαίρομαι που ο κόσμος μας τιμά, μας δείχνει την αγάπη του και έρχεται κοντά μας για να περάσει όμορφες μουσικές βραδιές.

Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που έχεις πάρει απ΄αυτή την συνεργασία;

Απ΄αυτή την συνεργασία έχω εισπράξει πάρα πολύ αγάπη. Είχα πολύ άγχος απ΄την πρώτη μέρα και με έκανε να λυθώ και να απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του στην σκηνή, όπως με έκανε να λυθώ ακόμα περισσότερο και να περνάω καλά με τον κόσμο, ακόμα και όταν είμαι μόνος μου πάνω στην σκηνή…

Είσαι ένας καλλιτέχνης που κατά κύριο λόγο σε έχουμε συνηθίσει να τραγουδάς σε συναυλίες και μετά σε μαγαζιά. Πόσο διαφέρει ο συναυλιακός χώρος, απ΄αυτό των μαγαζιών;

Ο χώρος της συναυλίας είναι πολύ διαφορετικός απ΄τον χώρο ενός νυχτερινού μαγαζιού. Να σου πω την αλήθεια δεν προτιμώ ιδιαίτερα κάτι απ΄τα δύο, μου αρέσουν εξίσου και τα δύο. Είναι ωραία η αμεσότητα με τον κόσμο, είναι κάτι που το επιζητώ και εγώ και χαίρομαι που ο κόσμος σε μια τόσο δύσκολη εποχή με επιλέγει για την διασκέδαση του.

 

Εκτός από ένας πετυχημένος τραγουδιστής είσαι και ένας πετυχημένος δημιουργός κομματιών. Τι συναισθήματα και εικόνες έχεις όταν τραγουδάς ή δημιουργείς ένα τραγούδι;

Τα κομμάτια μου είναι αυτοβιογραφικά, κοιτάω να είναι όσο πιο άμεσα γίνεται έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να τα αγαπήσει και να αγγίζω όσο περισσότερο μπορώ τις καρδιές τους με τις λέξεις που χρησιμοποιώ στα τραγούδια μου.

Ποια είναι επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Είμαι διαρκώς στο στούντιο, ετοιμάζω πολύ ωραία πράγματα που δεν μπορώ να σας ανακοινώσω ακόμα. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι τα καλύτερα τραγούδια δεν τα έχουμε βγάλει ακόμα και ελπίζω να τα αγαπήσετε και αυτά όπως έχετε αγαπήσει και τα προηγούμενα.

Σίγουρα είσαι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Κάποιος/α που θα μας διαβάσει και σκέφτεται να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι τι θα ήθελες να τον συμβουλέψεις;

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα του έλεγα να μην ακούει κανέναν, να ακούει μόνο τον εαυτό του και να είναι πάντοτε ταπεινός, να δουλεύει πάρα πολύ και να αποδεικνύει καθημερινά τον λόγο που βρίσκεται, όπου και εάν βρίσκεται με την αξία του.

 

Μιας που πλησιάζουμε στις γιορτές τι θα ήθελες να πεις σαν ευχή;

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία, χαρά και να κοιτάξουν όσο το δυνατόν γίνεται να είναι με την οικογένεια τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄αυτή την συνέντευξη.

Σύντομα θα ξαναεπισκεφτούμε τον Stan για να τα ξαναπούμε και πιο εκτενέστερα.

Φωτογραφίες : Γιάννης Βλασερός


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιάννα Φαφαλιού : «Να είσαι σεμνή και ταπεινή»…To διαπίστωσα και κατέληξα αφού πέρασα και από την άλλη πλευρά – της έπαρσης.
Επόμενο άρθροΧρήστος Δάντης: ” Με τον Stan είμαστε πολύ δεμένοι ”