Αρχική ΚΑΙΡΟΣ Καιρός: Ετοιμαστείτε για βαρύ χειμώνα – Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Ετοιμαστείτε για βαρύ χειμώνα – Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας

kairos-ektakto-deltio-emy-prosochi-tis-epomenes-ores-entona-fainomena-tha-chtypisoyn-kai-tin-athina

* Τοπικές βροχές γενικά μικρής διάρκειας

* Βαθμιαία επικράτηση βοριάδων στο τέλος της εβδομάδος- Κατεβάζουμε κανένα πιο χοντρό ρούχο

* Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Ο χειμώνας, όσον αφορά τουλάχιστον τις θερμοκρασίες, φαίνεται ότι έρχεται τις επόμενες μέρες, καθώς στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα επικρατήσουν βαθμιαία βοριάδες και ο υδράργυρος θα πέσει.

Στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρωινές
ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και από το βράδυ στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και το βράδυ στα βορειοανατολικά, βαθμιαία όμως στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αλλάξει σημαντικά.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Με κανονικές θερμοκρασίες , βόρειους ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση την Κυριακή.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Εκταφή – Σοκ! Ξεθάβουν τον Γιάννο
Επόμενο άρθροΟλυμπία Χοψονίδου: Ατύχημα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο -Τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σαλόνι