Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Αναμνήσεις: Τζένη Καρέζη – Τα Πορτραίτα του Φαντάζιο!

Αναμνήσεις: Τζένη Καρέζη – Τα Πορτραίτα του Φαντάζιο!

tzeni karezi καρέζη

H αγαπημένη Τζένη Καρέζη δημοφιλής πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου γίνεται και μεγάλη σταρ της τηλεόρασης.

Στο τεύχος 215 του Φάνταζιο που δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου του 1973 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την σειρά ”Μαρίνα Αυγέρη” κάθως υπήρξε και η συγγραφέας της σειράς εκτός από πρωταγωνίστρια του ομώνυμου έργου.

Μαζί της ο σύζυγος της Κώστας Καζάκος ο οποίος βοηθούσε στην σκηνοθεσία και το στήσιμο των ηθοποιών μαζί με τον Τάκη Γιαννόπουλο που είχε την τηλεοπτική διεύθυνση.

Η Τζένη Καρέζη αναφέρει πως η δουλειά στην τηλεόραση είναι πολύ βάρβαρη και ότι είναι κάτι μεταξύ θεάτρου και κινηματογράφου χωρίς να είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο!

Διαβάστε επίσης: Αναμνήσεις: Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Τα Ποτραίτα του Φαντάζιο!

Θεωρούσε επίσης υπερβολή τις 9 εώς 17 ώρες που κατανάλωναν για την μαγνητοσκόπηση της, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού μόλις γύριζαν το επεισόδιο την επόμενη έβγαινε στον αέρα!

Δείτε το όμορφο αφιέρωμα εκείνης της εποχής με φωτογραφίες από την σειρά. Eπίσης η Τζένη μαζί με το γυίο της Κωνσταντίνο Καζάκο σε ένα τρυφερό τετ α τετ.

Pictures21

1973-4-10 Φαντάζιο , 215 (6)

Υπόθεση:

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 1973 στις 10 η ώρα το βράδυ προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Η σειρά τοποθετούνταν χρονικά στην περίοδο της κατοχής. Η Τζένη παρόλο που ήταν 41 ετών υποδυόταν μια νεαρή φοιτήτρια Ιατρικής, την Μαρίνα Αυγέρη που είχε αρραβωνιαστεί με τον Δημήτρη, τον οποίο ενσάρκωνε ο Γιάννης Ευαγγελίδης. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε και η Αυγέρη έφυγε για την επαρχία. Εκεί ερωτεύεται τον Βασίλη, τον ρόλο του οποίου είχε ο Κώστας Καζάκος.

Με την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, οι δυο νέοι ανέπτυξαν έντονη αντιστασιακή δράση. Προσποιούνται ότι συμμορφώνονται με τις επιταγές των εχθρών για να αποκομίσουν πληροφορίες. Φωτογραφίζουν απόρρητα αρχεία, ανατινάζουν τρένα που μεταφέρουν γερμανικές προμήθειες και κάνουν ό,τι μπορούν για να «χτυπήσουν» τους κατακτητές.

1973-4-10 Φαντάζιο , 215 (7)

Διαβάστε επίσης: Αναμνήσεις: Μάρω Κοντού – Τα Ποτραίτα του Φαντάζιο!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtzenikarezifanpage
Προηγούμενο άρθροΜητέρα πέταξε την κόρη της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει εντολή για τη δολοφονία του βοσκού
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!