Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πρώτη σε εισιτήρια η ταινία του Καζαντζάκη με 150.000 σε αριθμό!

Πρώτη σε εισιτήρια η ταινία του Καζαντζάκη με 150.000 σε αριθμό!

vuiaxqfgae5a259a2b0d8d2

Ψηλά κρατήθηκε στα εισιτήρια η κοινωνική – βιογραφική ταινία «Καζαντζάκης» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σμαραγδή που παρά τις μέτριες κριτικές, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Το περασμένο 4ήμερο (30/11 με 3/12/2017) η ταινία του Γ. Σμαραγδή με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στον κεντρικό ρόλο του Κρητικού συγγραφέα του “Αλέξη Ζορμπά”, έκοψε κοντά στα 46.000 εισιτήρια σε 116 αίθουσες πανελλαδικά και ήδη σε περίπου 2 εβδομάδες η ταινία που συγκινεί προς το φινάλε ενώ περιλαμβάνει και μία σκηνή «ανθολογίας» με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη, κοντεύει τα 150.000 εισιτήρια.

Όπως έγραψε το site flix.gr, η ταινία «Καζαντζάκης» κράτησε την κορυφή των εισιτηρίων και μάλιστα με ελάχιστη πτώση από την περασμένη εβδομάδα, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό κοινό θα πάει στην ελληνική ταινία που θέλει, ότι αρνητικό κι αν ακούσει γι’ αυτήν.

Το περασμένο σαββατοκύριακο το φιλμ «Καζαντζάκης» ήρθε 1ο σε εισιτήρια στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε ενώ μέτρια σχετικά κινήθηκε η παιδική ταινία Βρετανικής παραγωγής «Πάντινγκτον 2» όπου παίζει και ο Χιου Γκραντ, κόβοντας σε 130 αίθουσες πανελλαδικά περίπου 20.500 εισιτήρια.

*Να προσθέσουμε ακόμα ότι “Το Τελευταίο Σημείωμα” του Παντελή Βούλγαρη στην 5η εβδομάδα προβολής του άγγιξε τα 200.000 εισιτήρια ενώ η εορταστική Αμερικάνικη κωμωδία “Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς – Daddy’s Home 2” με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και τον Μελ Γκίμπσον έφτασε τα 8.500 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚι όμως …κάποιοι ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” στον Νίκο Καζαντζάκη
Επόμενο άρθρο21 ατάκες του Τσαρλς Μπουκόφσκι που θα σε… σκαλώσουν!