Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία The Stanley η καλύτερη επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας

The Stanley η καλύτερη επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας

dpoupalos_The_Stanley_Hotel7127

Η ιδέα του ξενοδοχείου The Stanley γεννήθηκε στο Βελγικό Κονγκό από τον ιδρυτή του ξενοδοχείου Βασίλειο Ρόζο στα μέσα του 20ου αιώνα.

Το ξενοδοχείο The Stanley άνοιξε τον Μάιο του 1964 και έχει υπηρετήσει ως σύμβολο του αθηναϊκού τουρισμού για δεκαετίες , με το προνόμιο να εξυπηρετεί περισσότερους από 5 εκατομμύρια ταξιδιώτες από την αρχή της λειτουργίας του.

Όλα αυτά τα χρόνια το ξενοδοχείο The Stanley έχει αλλάξει και έχει προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη . Σήμερα , μετά από τρείς επιτυχημένες ανακαινίσεις το ξενοδοχείο The Stanley παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα νέα ανακαινισμένα Standard, Superior και Superior δωμάτια με θέα Ακρόπολη και το νέο γυμναστήριο, που αντιπροσωπεύουν ένα νέο πρότυπο του καταλύματος για τους επισκέπτες μας . Ανυπομονούμε να σας δούμε.

Στον 9ο όροφο δεσπόζει το επιβλητικό roofgarden του ξενοδοχείου οπού είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και συνδυάζει μοναδικές γεύσεις από την Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και εκπληκτικές ποικιλίες καφέ και ποτών.

Στον 9o Όροφο του ξενοδοχείου στο RoofGarden και με μία εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη αλλά και τον Αργοσαρωνικό βρίσκεται η πισίνα του ξενοδοχείου.

Παραμείνετε σε φόρμα μακριά από το σπίτι στο νέο μας γυμναστήριο.

Στο LIVINGSTOME Lounge μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας γεύμα που με ιδιαίτερη καθημερινή φροντίδα ο σεφ μας ετοιμάζει μια μεγάλη ποικιλία στις καθημερινές επιλογές πρωινού.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΔΥΣΣΕΩΣ 1, ΠΛ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10437
Τηλ.: +30 211 9900900
Φαξ: +30 210 5244611

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο χωριό που ξέχασε ο χρόνος: Οι κάτοικοί του ζουν όπως το ’50 -Ρούχα και σπίτια άλλης εποχής
Επόμενο άρθροΔιαμονή στην Αθήνα; Τότε Eva Art Inn Hotel