Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Θέλετε χλιδή στην διαμονή σας; Τότε Ambrosia Suites στο κέντρο της Αθήνας

Θέλετε χλιδή στην διαμονή σας; Τότε Ambrosia Suites στο κέντρο της Αθήνας

app 1

Σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Αθήνας, την Πλατεία Ομονοίας που είναι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Αθήνας στην Ελλάδα, το Ambrosia Suites (equivalent to a hotel) προσφέρει καταλύματα 4 θέσεων στην Αθήνα σε προσιτή και διακριτική πολυτέλεια.

Το Ambrosia Superior Suites βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλες τις μεγάλες εμπορικές περιοχές και αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και η Πλάκα.

Ο σταθμός του μετρό της Ομόνοιας απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια, για να εξερευνήσετε την υπόλοιπη ιστορική πόλη της Αθήνας. Το Ambrosia είναι μια έξυπνη επιλογή για διαμονή ισοδύναμη με ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα, καθώς συνδυάζει καταστήματα, επαγγελματικά ή αξιοθέατα με καταλύματα με καλή σχέση ποιότητας τιμής στην Αθήνα. Το Ambrosia Suites στην Αθήνα προσφέρει ευρύχωρα superior δωμάτια και μεγάλες σουίτες με ξεχωριστό σαλόνι τηλεόρασης, προσφέροντας άνετη διαμονή στην Αθήνα κοντά στην πλατεία Ομονοίας.

Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ασύρματο Internet σε όλο το ξενοδοχείο. Το Ambrosia Hotel στην Αθήνα-Ομόνοια και το φιλόξενο προσωπικό του, σας προσκαλούν να γνωρίσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με την προσεγμένη εξυπηρέτηση στο καλύτερο δυνατό, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό superior κατάλυμα στην Αθήνα.

Η κομψότητα, η άνεση και η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου Ambrosia στην Αθήνα αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για επαγγελματικούς λόγους, για ψώνια ή για αξιοθέατα, ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Ομόνοιας. ασύρματη σύνδεση στο Internet παρέχεται σε όλο το ξενοδοχείο δωρεάν.

Το Ambrosia Hotel στην Αθήνα-Ομόνοια και το φιλόξενο προσωπικό του, σας προσκαλούν να γνωρίσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με την προσεγμένη εξυπηρέτηση στο καλύτερο δυνατό, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό superior κατάλυμα στην Αθήνα. Η κομψότητα, η άνεση και η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου Ambrosia στην Αθήνα αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για επαγγελματικούς λόγους, για ψώνια ή για αξιοθέατα, ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Ομόνοιας.

Ασύρματη σύνδεση στο Internet παρέχεται σε όλο το ξενοδοχείο δωρεάν. Το Ambrosia Hotel στην Αθήνα-Ομόνοια και το φιλόξενο προσωπικό του, σας προσκαλούν να γνωρίσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με την προσεγμένη εξυπηρέτηση στο καλύτερο δυνατό, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό superior κατάλυμα στην Αθήνα.

Η κομψότητα, η άνεση και η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου Ambrosia στην Αθήνα αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για επαγγελματικούς λόγους, για ψώνια ή για αξιοθέατα, ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Ομόνοιας.

ΣΟΥΊΤΑ

Μέγεθος δωματίου: 35τμ

Μέγεθος κρεβατιού: 1 μονό κρεβάτι, 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι και 1 καναπές-κρεβάτι

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο σουίτα που ανοίγει σε βεράντα με θέα στην πόλη είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θυρίδα ασφαλείας. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει στεγνωτήρα μαλλιών. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.
Παροχές δωματίων: Μπαλκόνι, Θέα στην πόλη, Τηλέφωνο, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης / LCD / Plasma, Θυρίδα ασφαλείας, Κλιματισμός, Επιφάνεια εργασίας, Καθιστικό, Δωμάτια που επικοινωνούν, Καναπές, Ηχομόνωση, Δάπεδο με πλακάκια / μάρμαρο, Ντουλάπα, , Μπάνιο, Μπανιέρα ή ντους, Ψυγείο, Ηλεκτρικός βραστήρας, Υπηρεσία αφύπνισης, Πετσέτες, Λευκά είδη Δωρεάν Wi-Fi διατίθεται σε όλα τα δωμάτια.

ΤΡΙΠΛΌ ΔΩΜΆΤΙΟ

Μέγεθος Δωμάτιο: 30τμ

Μέγεθος κρεβατιού: 1 μονό κρεβάτι, 1 μεγάλο διπλό κρεβάτι

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο, που ανοίγει σε βεράντα με θέα στην πόλη, είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θυρίδα ασφαλείας. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει στεγνωτήρα μαλλιών. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi. Παροχές δωματίων: Μπαλκόνι, Θέα στην πόλη, Τηλέφωνο, Επιφάνεια εργασίας, Καθιστικό, Καναπές, Ηχομόνωση, Δάπεδο με πλακάκια / μάρμαρο, Ντουλάπα, Ντουλάπα, Ψυγείο, Υπηρεσία αφύπνισης, Πετσέτες, Λευκά είδη Το δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε όλα τα δωμάτια.

Επικοινωνία:

Σωκράτους 52, Αθήνα 10431
Χάρτες Google
Τηλ. +30 210 5233350, Φαξ. +30 211 8005366
info@ambrosiasuitesathens.com

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαλώς ορίσατε στο Myrto Hotel
Επόμενο άρθροΠανσιόν Ησιόνη, κομψά δωμάτια για μια όμορφη διαμονή στο Ναύπλιο!