Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Φρίκη! Παιδεραστής δολοφόνησε άγρια τον 5χρονο γιο του και τη σύζυγό του...

Φρίκη! Παιδεραστής δολοφόνησε άγρια τον 5χρονο γιο του και τη σύζυγό του που ανακάλυψε το βιασμό

paiderastis

Σοκ και αποτροπιασμός στη Μόσχα για το διπλό έγκλημα – Παιδεραστής δολοφόνησε άγρια το γιο του και τη γυναίκα του που είχε ανακαλύψει το βιασμό!
Ένας 34χρονος παιδεραστής δολοφόνησε το γιο του και τη σύζυγό του στη Μόσχα.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος προκαλούν αποτροπιασμό καθώς ο δράστης φέρεται με το αίμα του παιδιού του να έγραψε στο πάτωμα ένα μήνυμα που έλεγε «Σου έδωσα ζωή, και τώρα θα στην αφαιρέσω».

Το μήνυμα αυτό είναι στην πραγματικότητα μια φράση από το βιβλίο «Ταράς Μπούλμπα», τη νουβέλα του Νικολάι Γκόγκολ. Οι εικόνες από το διαμέρισμα όπου έγινε η δολοφονία αποκαλύπτουν το λουτρό αίματος και σόκαραν καθώς μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο Savva Nikitin σκότωσε τη σύζυγό του, Μaria, η οποία μόλις είχε ανακαλύψει ότι ο 34χρονος είχε βιάσει τον πεντάχρονο γιο τους και απείλησε να τον καταγγείλει στην αστυνομία στο προάστιο Μεντβέκσκο της Μόσχας.

Ο 34χρονος λέγεται ότι πάλι με μήνυμα του που είχε γραφτεί με αίμα στο διαμέρισμα την αποκάλεσε «Ιούδα».

Ο Savva Nikitin μαχαίρωσε με πρωτοφανή αγριότητα τον γιο του ο οποίος βρέθηκε να έχει 62 τραύματα από ένα μαχαίρι, λένε πηγές επιβολής του νόμου στη Μόσχα. Αργότερα ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το αγόρι.

Ο δολοφόνος είναι γιος του Alexander Nikitin, συγγραφέα της Κριμαίας και μετά το διπλό του έγκλημα προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το ζευγάρι μετακόμισε στη Μόσχα από την Κριμαία το 2014, όταν η επαρχία της Μαύρης Θάλασσας προσαρτήθηκε από τα στρατεύματα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η 29χρονη γυναίκα του βρέθηκε επίσης άγρια χτυπημένη και από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως πάλεψε για τη ζωή της προτού ο σύζυγός της την στραγγαλίσει.

Στο νοσοκομείο, ο 34χρονος παραδέχτηκε πως είχε κακοποιήσει το γιο του και είπε πως η σύζυγός του είχε ανακαλύψει τα πάντα.

Για την ώρα ο Savva βρίσκεται υπό 24ωρη αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Πηγή: lifo.gr

dolofonos-moscha diplo-egklima-moscha


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔολοφονία Τοπαλούδη: Έλυσαν τη σιωπή τους οι γονείς του 21χρονου Αλβανού
Επόμενο άρθροΗ “Συνοικία το Όνειρο” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο δια χειρός Σωτήρη Χατζάκη