Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Ρίχνει ένα αυγό μέσα στον καφέ του! Δείτε: Εσείς θα το κάνετε;

Ρίχνει ένα αυγό μέσα στον καφέ του! Δείτε: Εσείς θα το κάνετε;

egg_coffee

Το εν λόγω ρόφημα έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, καθώς φωτογραφίες του έχουν γεμίσει το Instagram χάρη στο νεοϋορκέζικο καφέ, Round K. H προσθήκη αβγού στον καφέ αποτελεί κορεατική παράδοση από τη δεκαετία του ’60 και ’70, η οποία αντλεί έμπνευση από ένα δημοφιλές ποτό που συνήθιζαν να σερβίρουν στις καφετέριες τότε και το οποίο περιείχε στιγμιαίο καφέ, μια πρέζα αλάτι, έναν ωμό κρόκο, σησαμέλαιο, κουκουνάρι ή καρύδια. Το ρόφημα είχε ως στόχο να κατευνάσει την πείνα όσων το επιλέγουν, αλλά και να τους χαρίσει ενέργεια.

Στη σύγχρονή του εκδοχή όμως το ρόφημα αυτό με μία δόση εσπρέσο, έναν ελαφρώς βρασμένο κρόκο, αφρόγαλα και κακάο για γαρνιτούρα, μάλλον μόνο να προκαλέσει έχει ως στόχο, αφού ειλικρινά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε κάποιον να το παραγγέλνει με λαχτάρα. Είναι λάθος βέβαια να κρίνουμε κάτι από τη στιγμή που δεν το έχουμε δοκιμάσει και αφού μάλιστα πολλοί χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι ο καφές έτσι είναι πιο κρεμώδης και γλυκός.

Η όλη ιδέα είναι που μας προκαλεί αηδία. Ίσως και να ήμασταν πρόθυμοι να πάρουμε μια γουλιά εάν κάποιος δεν μας έλεγε ότι περιέχει αβγό. Ποιος ξέρει, μπορεί και να μας άρεσε!

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κάμερα ασφαλείας φωτίζει την απαγωγή της Μαρκέλλας – Δύο πρόσωπα αναζητούν
Επόμενο άρθροΙφιγένεια Καραμήτρου:”Με προσοχή και ασφάλεια να επιστρέψουμε στα θέατρα”