Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Gardens Gallery στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας!

Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Gardens Gallery στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας!

gardens-gallery-hotel-xylokastro-49_resize-1024×683

Η ανακαίνιση ενός ιστορικού κτιρίου έδωσε νέα πνοή σ’ ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στην υπέροχη παραλία του Ξυλόκαστρου και οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας επιλογής φιλοξενίας!

Όλα όσα μας οδήγησαν στην καινούργια εποχή του ξενοδοχείου Gardens Gallery είναι εμπνευσμένα από τη φύση, την ομορφιά και την άνεση. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Gardens Gallery, που περνάει σε μια νέα φάση και είναι πανέτοιμο να μοιραστεί το πάθος του για μια ξεχωριστή διαμονή δίπλα στο δάσος του Πευκιά και την ήρεμη θάλασσα!

Δίπλα στο Δάσος του Πευκιά

Το ξενοδοχείο Gardens Gallery έχει ανακαινιστεί πλήρως και προσφέρει κομψά δωμάτια και σουίτες, πεντανόστιμες γεύσεις, θεραπείες ομορφιάς και μια σειρά δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου! Ετοιμαστείτε για αποδράσεις στη φύση στην καρδιά της όμορφης ακτογραμμής της βόρειας Πελοποννήσου. Το ξενοδοχείο Gardens Gallery αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για τις διακοπές, για ένα σαββατοκύριακο, για μια μεγάλη ή μικρή απόδραση σε ένα μέρος όπου θα νιώσετε τον παλμό της φύσης ενώ θα απολαμβάνετε τις ανέσεις και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις ενός ξεχωριστού ξενοδοχείου.

Μια υπέροχη ημέρα !

Μια νέα εποχή ξεκινά για το ξενοδοχείο Gardens Gallery και θα την απολαύσετε από νωρίς το πρωί ενώ παίρνετε το πρωινό σας στον κήπο, υπό τους ήχους και τις μυρωδιές των δέντρων και των λουλουδιών του δάσους, ενώ το ελαφρύ θαλασσινό αεράκι θα σας ανανεώνει και θα σας προσκαλεί για μέρες χαλάρωσης ή δραστηριοτήτων.

Μια νέα ζωή σ’ ένα ξενοδοχείο ορόσημο της φιλοξενίας!

Ένα ιστορικό κτίριο, ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι του παρελθόντος, μπαίνει τώρα σε μια νέα φάση της ιστορίας του! Το ξενοδοχείο Gardens Gallery χτίστηκε το 1959 σαν ξενοδοχείο και εστιατόριο με το όνομα «Περίανδρος» (από το όνομα του πρώην ιδιοκτήτη, Περιάνδρου Ράλλη) και παρέμεινε ανοιχτό μέχρι το 2013! Τότε, οι νέοι ιδιοκτήτες, η οικογένεια Γεωργίου Γιαννοπούλου, ανακαίνισαν και αναβάθμισαν εξολοκλήρου το ξενοδοχείο δίνοντάς του και το νέο του όνομα, The Gardens Gallery Hotel. Αντλώντας έμπνευση από τη φυσική ομορφιά του παραλιακού δάσους του Πευκιά, την ιστορία του κτιρίου αλλά και του ίδιου του ξενοδοχείου, όλες οι σύγχρονες ανέσεις ενσωματώθηκαν στη νέα εποχή του ξενοδοχείου Gardens Gallery στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας!

Η Ατμόσφαιρα

Το ξενοδοχείο Gardens Gallery ανασχεδιάστηκε με αγάπη και ανακαινίστηκε με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια· για όλους εμάς αποτελούσε μία μεγάλη πρόκληση η νέα παρουσίαση ενός ιστορικού ξενοδοχείου. Η δημιουργία μιας χαλαρωτικής και όμορφης ατμόσφαιρας που αντανακλά την προσωπικότητα της πόλης και βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την περιβάλλουσα φύση ήταν ο βασικός μας στόχος καθώς ετοιμάζαμε το Gardens Gallery για τη νέα εποχή του. Μετά από χρόνια εργασιών είμαστε τώρα έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στους καινούργιους χώρους του Gardens Gallery με τη γαλήνια ατμόσφαιρα δίπλα στο παραλιακό δάσος του Πευκιά με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Ένα καταφύγιο για τις αισθήσεις σας όλο το χρόνο!

Οι γήινοι τόνοι, η μοντέρνα επίπλωση και οι πινελιές της φύσης δημιουργούν το περιβάλλον όπου θα περάσετε ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο, ένα σύντομο διάλειμμα από τη ζωή στην πόλη, τις διακοπές σας αλλά και το σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσετε την εξερεύνηση μιας περιοχής που συνδυάζει την ομορφιά του βουνού με τις ανέμελες μέρες δίπλα στη θάλασσα!

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

Με την ανακατασκευή του ξενοδοχείου Gardens Gallery στο Ξυλόκαστρο προστέθηκαν περισσότεροι χώροι και εγκαταστάσεις που προσφέρουν περισσότερη χαλάρωση και εμπλουτίζουν με στυλ και μοναδικές υπηρεσίες την παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας. Υπηρεσίες ομορφιάς, ψώνια και γαστρονομικές επιλογές είναι μόνο η αρχή. Ελάτε να ανακαλύψουμε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου Gardens Gallery!

Οι εγκαταστάσεις

Δωμάτιο μασάζ με ντους και Jet Shower

Στρώματα και αξεσουάρ Cocomat

Δωμάτιο για πεντικιούρ

Κομμωτήριο

Χώρος Υποδοχής

Λόμπι

Κατάστημα κοσμημάτων και δώρων

Αίθουσα πρωινού

Χώρος πρωινού μέσα στο δάσος

Μπρασερί

Ανελκυστήρας

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης

Βιβλιοθήκη στο λόμπι

Οι υπηρεσίες

24ώρη υπηρεσία ρεσεψιόν

Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο

Υπηρεσία Δωματίου

Επιλογή μαξιλαριών coco mat

Early breakfast

Μεταφορά αποσκευών

Παροχή φαγητού -πρωινου σε ειδικές συσκευασίες

Παροχή tablet

Καθημερινό καθάρισμα

Υπηρεσία Πληροφοριών

Υπηρεσία Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Δωρεάν Ποδήλατα

Για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ράμπες ατόμων και αμαξιδίων

Τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ανελκυστήρας για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το Σπα

Εκτός από τους αναζωογονητικούς περιπάτους στο μαγευτικό δάσος του Πευκιά, τη χαλάρωσή σας στη θάλασσα και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, το ξενοδοχείο Gardens Gallery προσφέρει ακόμη περισσότερα! Οι θεραπείες μασάζ και ομορφιάς θα αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας και θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι.

Το Μπιστρό Pine

Απολαύστε γευστικά σνακ, καφέδες, φρέσκους χυμούς και λαχταριστά γλυκά στο μπιστρό Pine του ξενοδοχείου Gardens Gallery! Από νωρίς το πρωί σερβίρονται λιχουδιές για πρωινό που θα απολαύσετε διαβάζοντας την πρωινή σας εφημερίδα. Όλη τη μέρα το μπιστρό Pine είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συναντήσετε τους φίλους σας ή για να απολαύσετε τις στιγμές σας κοντά στο όμορφο δάσος του Πευκιά!

Ένα αυθεντικό Μπιστρό!

Ελαφριά πιάτα μαγειρεμένα με υλικά τοπικής παραγωγής και γλυκά που φτιάχνονται καθημερινά, θα σας συνοδέψουν αν επιλέξετε το μπιστρό Pine στην παραλιακή πόλη του Ξυλόκαστρου! Ελάτε το βράδυ για μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε την παρέα των φίλων σας και της φύσης καθώς αναπνέετε το αναζωογονητικό αεράκι από τη θάλασσα και τα πεύκα!

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αγίου Μακαρίου 1 Ξυλόκαστρο Ελλάδα 20400

Tel : +30 2743022215

Fax : +30 2743301571

Email : info@gardensgalleryhotel.com

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑπόδραση στη Μονεμβασιά στο ξενοδοχείο Μαλβάζια
Επόμενο άρθρο50 καλλιτέχνες για το Artbazaar στο Ήλιος