Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Καλωσορίσατε στο μαγικό βουνό των κενταύρων και στο Pilion Terra Escape Resort...

Καλωσορίσατε στο μαγικό βουνό των κενταύρων και στο Pilion Terra Escape Resort στο όμορφο Πήλιο

DSC_9085

Ανάμεσα στην Πορταριά και τη Μακρυνίτσα, μόλις11 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και μέσω Κουκουράβας και Μακρυνίτσας, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να ικανοποίησει κάθε δυνατή σας επιθυμία.

Σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στο Πήλιο, στο Pilion Terra θα απολaύσετε την απόλυτη ηρεμία μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τον Παγασητικό κόλπο,την πόλη του Βόλου και την υπέροχη, γραφική Μακρυνίτσα.

HOTEL HIGHLIGHTS

H ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος – αξιοθέατα λόγω θέσης και πρόσβασης. Μόλις 300 μέτρα μακριά από την περίφημη Πορταριά ,2χλμ από την παραδοσιακή Τσαγκαράδα  και 15χλμ  από το εμπορικό και κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης του βόλου.Οικογενειακή φιλοξενία, χαλάρωση, ξεγνοιασιά: εάν ψάχνετε όλα τα παραπάνω, το pillion terra escape hotel  είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο για σας. Πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

Η σύντομη  παρουσία μας στο χώρο σε συνδυασμό με το μεράκι, την εμπειρία και τις γνώσεις των συνεργατών μας, αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική και επαγγελματική φιλοξενία σας.

Οι φροντισμένοι σύγχρονης αισθητικής  χώροι του ξενοδοχείουκαθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός, μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε περήφανοι για το επίπεδο των υποδομών μας .

Οικογενειακή φιλοξενία, χαλάρωση, ξεγνοιασιά: εάν ψάχνετε όλα τα παραπάνω, το Pillion Terra Escape Hotel  είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο για σας. Πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

 ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Το Pilion Terra αποτελεί ιδανική επιλογή για διαμονή στο Πήλιο, διαθέτοντας συνολικά 24 δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, σουίτες ενώ υπάρχουν και 2 δωμάτια για άτομα με κινητικά προβλήματα .

Η θέα από το ξενοδοχείο μας είναι πανοραμική προς την πόλη του Βόλου, τον Παγασητικό κόλπο και τη Μακρυνίτσα Η διαμονή σας στο Πήλιο, στο ξενοδοχείο μας, μαζί με τις παροχές που θα απολαύσετε, θα σας μείνει αξέχαστη.

Σάς περιμένουμε!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

H ενοικίαση μιας αίθουσας συνεδριάσεων στο Pilion terra Hotel σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την εξαιρετική τοποθεσία του, σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πορταριά και την πόλη του βόλου και την εγγύτητά του σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς που το καθιστούν εύκολα προσβάσιμο στους επισκέπτες.

Για επιχειρηματικές συναντήσεις, σεμινάρια ή συνέδρια, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας βοηθήσει με την οργάνωση της επαγγελματικής σας εκδήλωσης αίθουσα συνεδριάσεων βρίσκετε στο ισόγειο όροφο του ξενοδοχείου. Ο μπουφές είναι επίσης διαθέσιμος στους συμμετέχοντες ώστε να απολαύσουν το διάλειμμά τους επιλέγοντας από μία ποικιλία μενού διαλειμμάτων καφέ και ελαφρών γευμάτων. Υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο διατίθενται σε όλες τις αίθουσες συνεδριάσεων. Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας παρέχοντας υπηρεσίες διερμηνείας και γραμματειακή υποστήριξη κατόπιν ζητήσεως.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι διακοπές στο Πήλιο θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τους περιηγητές καθώς τα μονοπάτια είναι ατέλειωτα και ειδικά σε διαδρομές όπως προς Μακρυνίτσα και προς Χάνια, όπου θα βρείτε πάρα πολλά και εύκολα για πεζοπορία.

Πήλιο Χιονοδρομικό κέντρο “Αγριόλευκες, Χάνια”

Το Χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, είναι από τα πιο δημοφιλή της Ελλάδας και κατά τη διάρκεια του χειμώνα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα, που έρχονται για να απολαύσουν τα χειμερινά sports στις οργανωμένες εγκαταστάσεις του. Το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου είναι ένα από τα ωραιότερα, διεθνών προδιαγραφών, χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας, σε υψόμετρο 1500 μ. που εκτός από τις οργανωμένες εγκαταστάσεις προσφέρει και μια πανοραμική θέα μοναδικής ομορφιάς προς τον Παγασητικό κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος.

Ελάτε για διακοπές στο Πήλιο, στο μυθικό βουνό από τη μυθολογία των Κενταύρων, που έχει πράγματι να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις σε κάθε απαιτητικό περιηγητή και πολλές δράσεις όπως πεζοπορία, ιππασία, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, σκι, θάλασσα, παιδότοπο, μπιλιάρδο, διάβασμα, πίνγκ-πόνγκ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορταριά Πηλίου, 37011 Μαγνησία, Τηλ: 24280 99799 – Κιν:6989451515,

email: info@pilionterra.gr

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΖώδια & εκδίκηση. Ποια ζώδια είναι εκδικητικά;
Επόμενο άρθροNafs Hotel, μια όαση ανέσεων σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ναυπάκτου!