Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Nafs Hotel, μια όαση ανέσεων σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της...

Nafs Hotel, μια όαση ανέσεων σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ναυπάκτου!

770X4407_26818_thumb

Αν απαιτείτε υψηλά πρότυπα ποιότητας στη λειτουργία και στις υπηρεσίες, ένα περιβάλλον με άψογη αισθητική, αλλά και μια τοποθεσία που μόνο ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί, τότε όλα σας οδηγούν στο Nafs hotel.

Μια όαση ανέσεων σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ναυπάκτου, την Ψανή, με το πανόραμα του Κορινθιακού, το Ενετικό οχυρό-λιμάνι και την περίφημη κρεμαστή γέφυρα Ρίου-Αντίρριου να το περιβάλλουν.

Εμπνευσμένο από τη φύση, αφιερωμένο στη φιλοξενία, το Nafs είναι το μαγικό εκείνο μέρος όπου κάθε επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το Nafs Hotel στα 30 Top Ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο [ Θέση 11 ] σύμφωνα με το Conde Nast Traveller, το εγκυρότερο ταξιδιωτικό περιοδικό παγκοσμίως.

Το Nafs Hotel κατατάχθηκε No 1 από 112 Ξενοδοχεία στον προορισμό Δυτική Ελλάδα στην κατηγορία “Ξενοδοχεία κοντά σε Παραλία” [2012], No 2 από 93 Ξενοδοχεία στον προορισμό Κεντρική Ελλάδα [2011] και No 1 Ξενοδοχείο στη Ναύπακτο [2010-12] κατακτώντας έτσι την πιστοποίηση παροχής άριστων υπηρεσιών από το TripAdvisor, τον εγκυρότερο ανεξάρτητο ιστότοπο αξιολόγησης τουριστικού προϊόντος παγκοσμίως.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα δωμάτια του Nafs με την ξεχωριστή αισθητική και τον διακριτικό σύγχρονο εξοπλισμό τους θα σας πείσουν πως όλες οι ανάγκες έχουν προβλεφθεί και εκπληρωθεί από την ειλικρινή μας επιθυμία να μετατρέψουμε την διαμονή σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Κλιματισμός, τηλέφωνο, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το διαδίκτυο, plasma τηλεόραση, στεγνωτήρας μαλλιών, mini bar, χρηματοκιβώτιο, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στον Κορινθιακό, στο ιστορικό Κάστρο της Ναυπάκτου ή το αίθριο της Πισίνας είναι μερικές μόνο από τις παροχές.

Επιλέξτε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Κλασικό Μονόκλινο, Κλασικό Δίκλινο, Πολυτελές Δίκλινο, Πολυτελές Τρίκλινο

ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στη λειτουργία και στις υπηρεσίες, η κομψή εικαστική έκφραση αλλά και η ιδεώδης τοποθεσία του ξενοδοχείου στην παραλία, αποτελούν τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα του Nafs Hotel.

Για κάθε επιθυμία και κάθε διάθεση στο Nafs υπάρχει η ιδανική τοποθεσία. Χαλαρώστε στο καθιστικό, απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στο Nafs cafe, γευτείτε δροσιστικά cocktails στο αίθριο της πισίνας, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της Ψανής.

Σίγουρα, το μόνο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το Nafs Hotel αποκλειστικά για σας που αναζητάτε την απόλαυση στη ζωή σας.

CAFE/BAR/RESTAURANT

Μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με την συναρπαστική θέα στα νερά του Κορινθιακού, με τα νυχτερινά φώτα της Αχαΐας να χρωματίζουν τα βράδια σας, το Nafs συνδυάζει την ομορφιά με την πολυτέλεια και τη χαλάρωση με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το πλούσιο πρωινό, οι εκλεκτές ποικιλίες καφέ και οι μοναδικές προτάσεις σε ποτά, cocktails, γεύματα και εδέσματα κάνουν το Nafs μοναδική επιλογή.

Ο έναστρος ουρανός συντροφεύει κάθε στιγμή της διασκέδασης σας για απολαύσεις όλων των αισθήσεων. Εσείς απλά βυθιστείτε στο απόλυτο μπλε του Nafs και μετρήστε τα κύματα από το τραπέζι σας…

ΠΑΡΑΛΙΑ ΨΑΝΗΣ

Η παραλία της Ψανής σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της πόλης θα σας μαγέψει με τα κρυστάλλινα νερά της.

Κολυμπήστε και απολαύστε τον ήλιο στην βοτσαλωτή οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες που παρέχονται δωρεάν από το Nafs Ηotel.

Και όλα αυτά λίγα μόλις μέτρα από το βενετσιάνικο λιμάνι και την παλιά πλαζ, σημείο σύμβολο για την πόλη την δεκαετία του 80’.

Κουβεντιάστε, διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, με υποδειγματική εξυπηρέτηση, που δημιουργήσαμε έτσι ώστε να καλυφθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασιάδη Νόβα 33, Παραλία Ψανής, Ναύπακτος, GR | ΤΚ 303 00

Τ: +30 26340 38216
F: +30 26340 38217
E-MAIL: info@nafshotel.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίσατε στο μαγικό βουνό των κενταύρων και στο Pilion Terra Escape Resort στο όμορφο Πήλιο
Επόμενο άρθροPhiloxenia Hotel, ιδανικός προορισμός στον κόλπο του Ευβοϊκού!