Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Philoxenia Hotel, ιδανικός προορισμός στον κόλπο του Ευβοϊκού!

Philoxenia Hotel, ιδανικός προορισμός στον κόλπο του Ευβοϊκού!

hotel-philoxenia-2

Σαν το σπίτι σας…

Αυτή είναι η φράση, η οποία αντιπροσωπεύει το Hotel Philoxenia.
Μέσα στο νεόκτιστο κτίριο, με θέα βουνό και θάλασσα, συνυπάρχουν η ευγένεια, η καλοσύνη, η άνεση, η γαλήνη και η καθαριότητα.

Το Philoxenia αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους, οι οποίοι αναζητούν το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να παραβλέπουν τις έντονες καλοκαιρινές απολαύσεις. To Philoxenia βρίσκεται στον κόλπο του Ευβοϊκού, στο ψαροχώρι Λευκαντί της Δ.Κ. Βασιλικού Χαλκίδος. Είμαστε (8) χλμ από το κέντρο της Χαλκίδας και (12) χλμ από την Ερέτρια.

Το συγκρότημα αποτελείται από πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα τα οποία περιλαμβάνουν, ψυγείο, κουζίνα, με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι προσφορές στις τιμές θα σας δελεάσουν.

Από το Απρίλιο του (2012) λειτουργεί το εστιατόριο -γαστρονομία- , με ποικιλίες φαγητών Ελληνικής κουζίνας. Το ξενοδοχείο περιμένει να σας φιλοξενήσει, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, άνετη διαμονή και ασφάλεια.

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, δίπλα στη φύση και στη θάλασσα, μόλις δημιουργήθηκε (2008) με πολύ αγάπη και μεράκι, ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, με στοιχεία παράδοσης, δυναμικότητας (48) δωματίων, με μοναδικό σκοπό την άνετη, ζεστή και ξεκούραστη διαμονή σας. Οι εραστές της φύσης, μπορείτε να ζήσετε στιγμές γαλήνης, αλλά και έντασης, για μια διαφορετική απόδραση.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το Ξενοδοχείο Philoxenia διαθέτει (33) διαμερίσματα συνολικά, (18) μονόχωρα (studios) και (15) σουϊτες (family). Κάθε διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη κουζίνα, χρηματοκιβώτιο, μεγάλο ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση, κλιματισμό, πυρασφάλεια-πυρανύχνευση, μίνι σαλόνι, τραπέζι κουζίνας, μεγάλη βεράντα με τραπέζι, ντούζ, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, θέα στην θάλασσα και στο βουνό, καθώς επίσης δωρεάν ίντερνετ.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριό μας βρίσκεται στο ισόγειο, μπροστά από τη πισίνα και στο 1ο όροφο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωϊνό του, μέσα από έναν πλούσιο μπουφέ, με χυμούς, κεφέδες, γάλα, μέλι, μαρμελάδες, φρυγανιές και πολλά άλλα φαγώσιμα.

Το εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό από τον Απρίλιο του 2012, έχει θέα τη πισίνα και τη θάλασσα. Προσφέρεται πρωινό και είναι ανοικτό κάθε μέρα, μεσημέρι – βράδυ όπου δέχεται όχι μόνο τους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και όλους τους φίλους της καλής Ελληνικής κουζίνας.

Επισης προσφέρονται γνήσια φαγητά Ελληνικής κουζίνας, με το μενού γραμμένο σε (4) γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα.

POOL BAR

Λειτουργεί από το πρωί ως το βράδυ, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ποτά, καθώς και μικρογεύματα, όπως πίτσα και ποικιλίες, τα οποία σερβίρονται στα τραπέζια, που βρίσκονται στο χώρο γύρω από την πισίνα, καθώς και στο κεντρικό κτίριο.

LOBBY BAR

Ήσυχο περιβάλλον, φιλόξενο καθιστικό (για διάβασμα ή εργασία), εξοπλισμένο με επιτραπέζιους υπολογιστές.

ΠΙΣΙΝΑ

Ο χώρος της πισίνας του Philoxenia είναι διαμορφωμένος, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των ηλικιών, ακόμα και άτομα παιδικής ηλικίας. Ο επισκέπτης, μπορεί να χαλαρώσει στις ξαπλώστρες, που βρίσκονται στο χώρο γύρω από αυτή, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό του αφού, ταυτόχρονα προσφέρεται δωρεάν είσοδος.

PARKING

Το ξενοδοχείο διαθέτει parking (14) θέσεων φυλασσόμενο με κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επίσης διαθέτουμε ασανσέρ (6) ατόμων και (15) ατόμων, κάμερες ασφαλείας στο δρόμο Χρυσανθέμων και Κρίνων, με έλεγχο σε όλες τις εισόδους του ξενοδοχείου, ακόμη και του ακαλύπτου χώρου.

ΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ

Το Λευκαντί, είναι ένα όμορφο παραλιακό μέρος, στην κεντρική Εύβοια, το οποίο βρίσκεται στη καρδιά του Ευβοϊκού κόλπου. Το ξενοδοχείο, απέχει μόλις (50) μέτρα, από τη θάλασσα του Ευβοϊκού κόλπου, (2) χιλ., από την κωμόπολη Βασιλικού, (έδρα πρώην Δήμου Ληλαντίων), του κέντρου, της εύφορης πεδιάδας του Ληλάντιου πεδίου.
Το Λευκαντί είναι αρχαίο λιμάνι, το οποίο απέχει (8) χιλ. από τη Χαλκίδα και (12) χιλ. από την Ερέτρια, είναι δε μια ήσυχη παραλία, μήκους (2) χιλ., της οποίας η ακτή έχει άμμο, όπως και ο βυθός της θάλασσας, με σήμα την Γαλάζια Σημαία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το λιμάνι αυτό καθαρίζεται, από Βορρά προς Νότο και από Νότο προς Βορρά, με το μοναδικό φαινόμενο, του Ευρίπου, δηλαδή τα νερά προχωρούν προς το Νότιο μέρος του Ευβοϊκού κόλπου, κάθε (6) ώρες, ρίχνονται στο Αιγαίο Πέλαγος και επανέρχονται κάθε (6) ώρες, στο Βόρειο μέρος του Ευβοϊκού (βλέπε μελέτη καθηγητή, Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Αθηνών, κ. Λεοντάρη).
Τα τελευταία χρόνια το Λευκαντί σημειώνει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, τόσο οικιστικά, όσο και πληθυσμιακά και αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των καλοκαιρινών διακοπών. Προς την ανατολή και συγκεκριμένα στο λόφο ο οποίος ονομάζεται Ξηρόπολη, ανακαλύφθηκε ένας σπουδαιότατος οικισμός, που χρονολογείται από τη Νεολιθική, ως τη Γεωμετρική Εποχή, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους αρχαιολόγους, ως μοναδικής σημασίας, αφού αποτελεί σπάνια περίπτωση ακμάζοντος οικισμού κατά τους Υστερομυκηναϊκούς χρόνους (“σκοτεινή περίοδος” της αρχαίας ελληνικής ιστορίας).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hotel Philoxenia, Lefkandi Evia Greece, 3 Krinon – Chrisanthemon

T. 22210 53825 / 53615
53576 / 52765
FAX: 22210 53169

info@hotelphiloxenia.eu


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροNafs Hotel, μια όαση ανέσεων σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ναυπάκτου!
Επόμενο άρθροΚαλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Καρύστιον, πάνω στη θάλασσα με θέα τον κόλπο της Καρύστου!