Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Καρύστιον, πάνω στη θάλασσα με θέα τον...

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Καρύστιον, πάνω στη θάλασσα με θέα τον κόλπο της Καρύστου!

72_grig_perigs

Σε μια προνομιακή θέση, πάνω στη θάλασσα, μέσα στο ήσυχο περιβάλλον ενός καταπράσινου κήπου θα βρείτε το Ξενοδοχείο Καρύστιον. Απο τα μπαλκόνια του έχετε την θέα του κόλπου της Καρύστου ή του πάρκου και στις βεράντες του απολαμβάνετε την ηρεμία του τοπίου.

Ένα απο τα πλεονεκτήματα της θέσης του είναι η άμεση πρόσβαση στην αμμουδιά (20 μέτρα) και στο κέντρο και το λιμάνι της πόλης της Καρύστου (400 μέτρα).

Προτεραιότητά μας η φροντίδα των επισκεπτών μας. Στηρίζουμε την προσφορά των υπηρεσιών μας στις ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, στην αμέριστη εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά προϊόντα και την σχολαστική καθαριότητα.

Θα απολαύσετε προσεγμένο πρωινό με ντόπια και φρέσκα προϊόντα, πιάτα Μεσογειακής κουζίνας και τα σπιτικά γλυκά μας.

Τα δωμάτια στο Ξενοδοχείο Καρύστιον είναι όλα ίδια, ως προς τις διαστάσεις, την διακόσμηση και τον εξοπλισμό.

29 δωμάτια έχουν 2 μονά κρεββάτια και 10 έχουν διπλό κρεββάτι.12 απο τα δωμάτια έχουν θέα στο πάρκο και το ενετικό φρούριο της πόλης, 12 θέα στο πάρκο και την θάλασσα και 15 βλέπουν στην θάλασσα.Υπάρχουν 18 δωμάτια στον Α’ όροφο, 18 στον Β’ όροφο και 3 στο Ισόγειο.Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συσκευή τηλεόρασης, ψυγείο 30 λίτρων, συσκευή αιρ-κοντίσιον, κεντρική θέρμανση και μπαλκόνι με θέα.

Το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ανελκυστήρα.

Το ξενοδοχείο Καρύστιον, είναι απο τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην Κάρυστο και το προσωπικό του θα φροντίσει να έχετε μια πολύ ευχάριστη διαμονή στην Κάρυστο.

Η πόλη της Καρύστου

Η πόλη της Καρύστου είναι μία παραθαλάσσια πόλη, χτισμένη στην βόρεια πλευρά ενός πεταλωειδούς κόλπου, στραμένου προς νότο, προς το Αιγαίο πέλαγος. Είναι στο νοτιότερο άκρο της Εύβοιας, σε μία απο τις πιό όμορφες τοποθεσίες της.

Είναι μια επαρχιακή κωμόπολη με αυθεντικό ελληνικό χαρακτήρα, αναλλοίωτη απο τον τουρισμό. Οι υπηρεσίες της, τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, τα cafe και τα στέκια της νεολαίας, λειτουργούν ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Η Κάρυστος έχει σύγχρονο ρυμοτομικό σχέδιο, πλατείες και νεοκλασσικά και μαζί με τα νέα κτήρια υπάρχουν παραδοσιακά και αρχοντικά οικήματα. Στο λιμάνι, στα παραδοσιακά καφενεία και ταβέρνες, κάτω απο τον ίσκιο της μουριάς, προσφέρεται ούζο και μεζέδες.

Η αγορά της πόλης προσφέρει προϊόντα της ντόπιας παραγωγής. Κρέας και τυρί απο τα αιγοπρόβατα της Καρυστίας, ψάρια απο το στενό του Καβοντόρου και τα νερά του Νότιου Ευβοϊκού, λαχανικά απο τις πεδιάδες και τα ημι-ορεινά χωριά και βότανα απο το βουνό.

Στις πολλές παραλίες του Κόλπου της Καρύστου, τα νερά είναι ρηχά, ζεστά και ασφαλή για ολόκληρη την οικογένεια. Μικροί, όμορφοι βραχώδεις σχηματισμοί χωρίζουν την μια παραλία απο την άλλη και όλες τους είναι αμμώδεις.

Το βουνό της περιοχής, η Όχη, έχει πολλές πηγές και τα άφθονα νερά όχι μόνο σχηματίζουν τις όμορφες ρεματιές αλλά, ποτίζουν τις καλλιέργειες και παρέχουν την ύδρευση στους οικισμούς και την πόλη.

Η διαμονή στην Κάρυστο είναι πολύ ευχάριστη, και μπορεί να είναι καλοκαιρινές διακοπές ή σύντομη επίσκεψη στην Νότια Εύβοια.

Στο ξενοδοχείο Καρύστιον μπορούμε να σας δώσουμε αναλυτικότερες πληροφορίες.

 

 Ξενοδοχείο Καρύστιον-παραλία (για μπάνιο κλπ), 20 μέτρα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη ενός πάρκου, το οποίο τελειώνει σε μια βραχώδη ακτογραμμή. Για την μετάβαση στην αμμουδερή παραλία που είναι ακριβώς δίπλα, κανείς κατεβαίνει μία σκάλα και η συνολική απόσταση που διανύει απο το κτίριο δεν είναι μεγαλύτερη απο 20 μέτρα.

Ξενοδοχείο Καρύστιον-Κέντρο της Καρύστου (Λιμάνι, Κεντρική Πλατεία, Αγορά), 400 μέτρα

Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο στον κύριο παραλιακό δρόμο της Καρύστου, ανατολικά του κέντρου της πόλης. Απέχει τετρακόσια (400) μέτρα απο την κεντρική πλατεία και το λιμάνι. Οι δρόμοι γύρω απο την πλατεία και το λιμάνι συγκεντρώνουν την οικονομική δραστηριότητα σχεδόν ολόκληρης της πόλης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Karystion Hotel, Κάρυστος, 34001 Εύβοια

Τηλ +30 22240 22391, Fax +30 22240 22727, E-Mail info@karystion.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροPhiloxenia Hotel, ιδανικός προορισμός στον κόλπο του Ευβοϊκού!
Επόμενο άρθροΤο πιο Απόλυτα «Αρσενικό» Διαμέρισμα στον Κόσμο Είναι Μόλις 39 τμ