Αρχική LIFESTYLE Ζένια Μπονάτσου: Δουλεύει ως σερβιτόρα στη Μύκονο

Ζένια Μπονάτσου: Δουλεύει ως σερβιτόρα στη Μύκονο

ζενια

Η κόρη του Βλάση Μπουνάτσου άφησε στην άκρη την υποκριτική προκειμένου να βιοποριστεί.

Συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» παραχώρησε η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφασή της να «παγώσει» για λίγο την πορεία της στην υποκριτική, εφόσον για βιοποριστικούς λόγους πρέπει να εργαστεί.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω.

Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗapithano
Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης
Επόμενο άρθροΣχολεία – υπουργείο Παιδείας: Πότε και πώς θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές