Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Milos Hotel, ένα όμορφο συγκρότημα στο Αγκίστρι

Milos Hotel, ένα όμορφο συγκρότημα στο Αγκίστρι

Milos_hotel_agistri_08-2489

Τα δωμάτια Μύλος είναι το καμάρι της οικογένειας Λογοθέτη, όπου έχουν φιλοξενήσει επισκέπτες πάνω από 50 χρόνια στο Αγκίστρι. Ξεκινώντας με μια μικρή ταβέρνα δίπλα στον παλιό μήλο, τώρα έχουν δημιουργήσει 20 δωμάτια με πισίνα και με δικό τους πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό bar.

 

Αυτό το χαριτωμένο συγκρότημα στο Αγκίστρι βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γραφικό λιμάνι του χωριού Μεγαλοχώρι (Μύλος). Τα δωμάτια έχουν καταπληκτική θέα στην θάλασσα, με το καθένα να έχει το ιδιωτικό του μπάνιο, air-condition, ψυγειάκι, TV και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Μπορεί κάποιος να πάρει το πρωινό του στην όμορφη πισίνα, όπου σερβίρονται επίσης πεντανόστιμες φρέσκες σαλάτες για μεσημεριανό, Ελληνικές ποικιλίες και νόστιμα σπιτικά κέικ.

Tο Αγκίστρι

Το Αγκίστρι έχει μια σπάνια φυσική ομορφιά – καθαρά, καταγάλανα νερά, βουνά καλυμμένα με πεύκα και μια αίσθηση αληθινής Ελλάδας, που είναι δύσκολο να την βρει κανείς. Παρθένο νησί, πολύ κοντά στην Αθήνα ώστε να πραγματοποιήσει κάποιος μια ημερήσια εκδρομή, το Αγκίστρι παραμένει ένα ήσυχο και μαγικό καταφύγιο.

Η ατμόσφαιρα στο μοναδικό οικογενειακό ξενοδοχείο είναι φιλική και σου δίνει την αίσθηση ότι ανήκεις, αυτή η μοναδικότητα κάνει πολλούς από τους επισκέπτες να έρχονται και να ξαναέρχονται για πολλά χρόνια,  από κάθε μεριά του κόσμου.

Τα τρία χωριά του νησιού – Μεγαλοχώρι (Μύλος) η χώρα, Σκάλα το κυρίως τουριστικό θέρετρο, και η κοιμωμένη, Λιμενάρια. Ο συνολικός πληθυσμός του νησιού είναι λιγότερο από 1.000 κατοίκους.

Το παραδοσιακό παρθένο χωριό της Μύλου είναι ιδανικό για βόλτες. Πετρόκτιστα σπίτια φωλιασμένα στα μικρά στριφογυριστά δρομάκια & σοκάκια, καλυμμένα με μπουκαμβίλιες και αιγοκλήματα . Υπάρχουν πολλές τοπικές παραλίες και αν, κάποιος αισθάνεται πιο περιπετειώδης, μπορεί να ενοικιάσει το ιδιωτικό θαλάσσιο ταξί “Jamaica” του ξενοδοχείου για εξορμήσεις γύρω από το Αγκίστρι ή σε κάποιο κοντινό μη κατοικήσιμο νησί.

Το χωριό Μεγαλοχώρι (Μύλος)  προσφέρει μια ποικιλία ταβερνών, εστιατορίων, bars, ακόμα και club. Το poolbar των δωματίων είναι ένα επίσης υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα καλοκαιρινά απογεύματα, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα ή αφήνοντας τα αστέρια και τα τρεμάμενα φώτα της Αίγινας να σας παρασύρουν σε φανταστικούς κόσμους.

Σεζόν

Ανοιχτά από μέσα Απριλίου έως μέσα Οκτωβρίου, προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας για την high σεζόν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μεγαλοχώρι, Αγκίστρι, ΤΚ 180-1

Tηλ. :   22970 91574  [ 22970 91388 για τον χειμώνα ]
Fax  :   22970 91632


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροMelitsina Village Hotel, στην πιο μαγευτική γωνιά της νότιας Πελοποννήσου!
Επόμενο άρθροΤα Γιάννενα έχουν το πιο περίεργο χριστουγεννιάτικο δέντρο .