Αρχική LIFESTYLE Health Έχεις ελιές, πανάδες ή ουλές; Σου βρήκαμε που πρέπει να απευθυνθείς!

Έχεις ελιές, πανάδες ή ουλές; Σου βρήκαμε που πρέπει να απευθυνθείς!

Beauty Project Regenerist

Έχεις ελιές, πανάδες ή ουλές; Σου βρήκαμε που πρέπει να απευθυνθείς! Η αφαίρεση ενός σπίλου, μιας ελιάς ή μιας ουλής, γίνεται για αισθητικούς λόγους, αλλά και προληπτικά, για να αποκλείσουμε την πιθανότητα εξαλλαγής του.

Οι δυσχρωμίες και οι πανάδες εμφανίζονται πολύ συχνά, στους κατοίκους  χωρών που έχουν άφθονο ήλιο, όπως η Ελλάδα. Σχετίζεται με την υπερβολική συσσώρευση μελανίνης, της ουσίας που είναι υπεύθυνη για την προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ταλαιπωρεί συχνότερα τις γυναίκες και εμφανίζεται στις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο, όπως είναι το πρόσωπο και τα χέρια.

Beauty project regenerist

Με τον όρο ουλή εννοούμε την περιοχή με ινώδη ιστό που αντικαθιστά το φυσιολογικό δέρμα ή άλλους ιστούς μετά από τραύμα, έγκαυμα ή νόσο. Η ουλή δημιουργείται από την βιολογική επεξεργασία επούλωσης του τραύματος στο δέρμα.

Κάθε τραύμα μετά από τραύμα, χειρουργική επέμβαση, ή νόσο οδηγεί σε κάποια μορφής ουλή.

Το Laser αποτελεί τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης βλαβών όπως σπασμένων αγγείων προσώπου, κάτω άκρων και σπίλων. Ειδικά στην περίπτωση των ουλών η θεραπεία είναι εντυπωσιακή, μιας και όχι μόνο αναπλάθεται το δέρμα αλλά εξαλείφεται η ερυθρότητα και καλύπτονται οι υπερτροφικές ή σκαμμένες περιοχές της επιδερμίδας.

Ενώ οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες εξαλείφονται από τις πρώτες συνεδρίες, οι ουλές μπορεί να απαιτήσουν λίγες παραπάνω. Μεγάλη σημασία για την ποιότητα της θεραπείας έχει η φροντίδα του δέρματος από τον ίδιο τον ασθενή, η καθημερινή ενυδάτωση, η διατροφή και η τήρηση των οδηγιών του γιατρού του.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο beauty project regenerist σε περίπτωση εύρεσης δερματικών βλαβών όπως ύποπτων σπίλων πραγματοποιούν ιστολογική εξέταση και βιοψία με συνεργαζόμενο μικροβιολογικό κέντρο

Φοίβης 15
16674 Αθήνα
τηλ: 21 0894 6525

Δείτε ακόμη:

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Έφυγε από τη ζωή η Νινή Τζάνετ – Αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠοιος τραγουδιστής γύρισε βίντεο κλιπ στο Σανατόριο της Πάτρας;
Επόμενο άρθροΟριστικό: Παρατείνεται το lockdown και την επόμενη εβδομάδα – Αρχές Δεκεμβρίου οι ανακοινώσεις