Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια…

Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια…

diasimoi-ellines-nonoi-eksisou-diasima-vaftistiria-8

Λαμπάδες, παπούτσια, ρούχα, παιγνίδια.

Σε εγρήγορση θα είναι τις μέρες του πασχα οι νονοί αγοράζοντας τα δώρα για τα βαφτιστήρια τους. Και το ίδιο τυπικοί είναι και οι διάσημοι νονοί της showbiz, οι οποίοι δεν ξεχνούν τα βαφτιστήρια τους. Και μέρες που είναι, είπαμε να θυμηθούμε του διάσημους Έλληνες νονούς που έχουν εξίσου διάσημα βαφτιστήρια.

Ιδού, λοιπόν:

Στέλιος Καζαντζίδης – Μανώλης Αγγελόπουλος

Ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Καζαντζίδης, οι δύο σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές -κόντρα στις φήμες που τους ήθελαν αντίπαλους – επισημοποίησαν τη φιλία τους με μία κουμπαριά: ο Στέλιος βάφτισε το γιο του Αγγελόπουλου, Στάθη.

Μαίρη Χρονοπούλου – Άλκης Κούρκουλος

Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε στενή φίλη του Νίκου Κούρκουλου κι έτσι το να γίνει νονά στο γιο του, Άλκη ήταν αναμενόμενο. Ο βαφτισιμιός της σπουδαίας ηθοποιού τής έχει μεγάλη αδυναμία.

Ρούλα Κορομηλά – Μαριτίνα

Η Ρούλα Κορομηλά βάφτισε την κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα. Ωστόσο, για μία μεγάλη περίοδο η φιλία των δύο γυναικών πέρασε σοβαρή κρίση, αλλά η παρουσιάστρια πάντα έστελνε τα δωρα στη βαφτισιμιά της. Πλέον, οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Γιάννης Μπέζος – Δημήτρης Φιλιππίδης

Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει εδώ και χρόνια τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, η φιλία τους επισφραγίστηκε με κουμπαριά, αφού ο Μπέζος είναι ο νονός του Δημήτρη Φιλιππίδη.

Κώστας Καπετανίδης – Μελίνα Νικολαϊδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης βίντεο κλιπ είναι χρόνια φίλοι και στενοί συνεργάτες. Μάλιστα, επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά, αφού ο Καπετανίδης βάφτισε την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη. Νονός και βαφτιστήρα έχουν πολύ στένη σχέση, ενώ πριν λίγο καιρό η 12χροη κόρη της Βανδή έφτιαξε για το νονό της μία υπέροχη τούρτα.

Νίκος Χατζηνικολάου – Γιάννης Λιάγκας

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντρεψε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια – ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις – βάφτισε και το μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού, Γιάννη.

Νίνο – Πετρέλης

Ο Νίνο και ο Θάνος Πετρέλης είναι φίλοι από την εποχή που συμμετείχαν στο πρώτο Fame Story. Έτσι, δεν θα υπήχε καλύτερη επιλογή από το Νίνο για να βαφτίσει την πρώτη κόρη του κολλητού του.

Νατάσσα Θεοδωρίδου – Άγγελος Λάτσιος

Χρόνια φίλες και κουμπάρες η Ελένη Μενεγάκη με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει το γιο της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο.

Φωτης Σεργουλόπουλος – Μπακοδήμου

Χρόνια αυτοκόλλητοι και κουμπάροι εις διπλούν είναι η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φωτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής έχει βαφτίσει το δεύτερο γιο της Μαρίας, ενώ εκείνη ήταν μία από τις νονές του γιου του, Γιώργου. Μάλιστα, η Μπακοδήμου μετά το μυστήριο είχε ανεβάσει στα social media ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το βαφτιστήρι της.

Πηγή:http://www.newside.gr/

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο14 Στιγμές που πιάστηκαν γυναίκες στα Πράσα να κοιτάνε με Ζήλια… (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΧορτάσαμε βασίλισσες στο LA Theater!