Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Αετών Μέλαθρον Hotel στα Τρίκαλα, επιβλητικό μα προσιτό!

Αετών Μέλαθρον Hotel στα Τρίκαλα, επιβλητικό μα προσιτό!

21026765

Μεγαλοπρεπές. Εντυπωσιακό. Λειτουργικό. Επιβλητικό. Ελκυστικό.
Μεταμοντέρνο – Νεοκλασικό.
Με απλά λόγια…
Αετών Μέλαθρον Hotel

Αφήνοντας πίσω το άλσος του προφήτη Ηλία και αριστερά την όμορφη πόλη των Τρικάλων, το αντικρίζεις για πρώτη φορά. Το ξεχωρίζεις αμέσως. Το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά! Επιβλητικό μα προσιτό. Λιτό αλλά και παράλληλα αρχοντικό. Όπως αρμόζει άλλωστε στα περήφανα πουλιά που του έχουν δανείσει το όνομα του!

Εδώ, στην άκρη της Θεσσαλικής πεδιάδας, λίγο πριν ο ταξιδιώτης αντικρίσει τους Iερούς βράχους των Μετεώρων, πριν περάσει τα ψηλά βουνά με την εξαιρετική βλάστηση, τις ξερολιθιές και τα ξωκλήσια, το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ βρίσκεται στην κατάλληλη θέση.

Τίποτα πρόχειρο. Τίποτα στην τύχη. Τα 4 επίπεδα που συνθέτουν το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ περιέχουν απλόχερα όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν επάξια στην κατηγορία των “Business & Pleasure“.

Σίγουρα το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ δεν είναι απλώς μόνο για μία διανυκτέρευση. Το ίδιο αρχιτεκτονικό μοτίβο, με αναφορές στην μεταμοντέρνα νεοκλασική αντίληψη φτάνει στα υπνοδωμάτια και μετουσιώνεται μέσα από το σκούρο ξύλινο πάτωμα και τις πλούσιες μοκέτες με τα ζεστά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Tα δωμάτια φωτεινά, διακοσμημένα με γούστο και απέριττη αισθητική. Χρώματα απαλά και γήινα. Οι χώροι του μπάνιου
άνετοι και ευρύχωροι. Τα Facilities και το Room Service αποκλειστικά για εσάς. Αυτό τον χώρο σας καλούμε να γνωρίσετε και να απολαύσετε. Γιατί το ποιοτικό “φιλοξενείν” για εμάς δεν αποτελεί απλά μια συμπεριφορά εμπορικής συνήθειας “δούναι – λαβείν”, αλλά προσφοράς.

Το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL υπάγεται στην εταιρεία RP Hotels “Business & Pleasure” (Ρούστας – Παπαγιάννης Α.Ε. Ξ.Τ.Ε.) η οποία έχει υπό την διαχείρισή της και το ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ City Hotel στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Παροχές

Πλούσια υποδομή, άρτιες εγκαταστάσεις, άνθρωποι με εμπειρία και ευαισθησία σας καλωσορίζουν και σας καθοδηγούν διακριτικά στο να νιώσετε… “σαν στο σπίτι σας”.

Τμήμα Υποδοχής Πελατών σε λειτουργία καθ’ όλην την διάρκεια του χρόνου και με εικοσιτετράωρη τηλεφωνική (εσωτερική ή/και εξωτερική) πρόσβαση.

Facilities και Room Service σχεδιασμένα ειδικά για εσάς.

Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια του Ξενοδοχειακού μας είναι φωτεινά και διακοσμημένα με γούστο και απέριττη αισθητική. Αρχιτεκτονικό μοτίβο με αναφορές στη μεταμοντέρνα νεοκλασική αντίληψη που μετουσιώνεται μέσα από το σκούρο ξύλινο πάτωμα και τις πλούσιες μοκέτες με τα ζεστά χρώματα και τα γεωμετρικά σχέδια. Χρώματα απαλά και γήινα. Οι χώροι του μπάνιου άνετοι και ευρύχωροι.

Στοv εξοπλισμό / παροχές / υπηρεσίες των Δωματίων (Μονόκλινα | Δίκλινα | Δίκλινα -King Size Bed- | Τρίκλινα) συμπεριλαμβάνονται:

Αυτόνομος Κλιματισμός
Τηλεόραση 32″ (επίγειας και δορυφορικής λήψης)
Ασύρματη [Wi-Fi] και ενσύρματη [LAN] σύνδεση στο διαδίκτυο [Internet] (υπηρεσία παρεχόμενη αχρεωστήτως)
Δυνατότητα Προσθήκης Παιδικού Κρεβατιού [Baby Cot]
Γραφείο
Μίνι Μπαρ (ψυγειάκι)
Είδη Περιποίησης Σώματος (αφρόλουτρο, σαμπουάν, μπατονέτες και κρεμοσάπουνο)
Σκουφάκι Μαλλιών
Πετσέτες (χειρός, προσώπου, μπάνιου και ποδιών)
Μπουρνούζια
Παντόφλες
Στεγνωτήρας Μαλλιών (σεσουάρ)
Συσκευή Τηλεφώνου στο Μπάνιο
Γυαλιστικό Παπουτσιών
Σακούλα Απλύτων
Χρηματοκιβώτιο
Υπηρεσία Μεταφοράς Αποσκευών
Δυνατότητα Πρωινού Γεύματος με Room Service
Υπηρεσία Αφύπνισης
Δυνατότητα Παροχής Laptop ή Netbook
Υπηρεσία Γρήγορης Αναχώρησης (express check-out)                                              Αλλαγή Πετσετών (κατόπιν αιτήματος)
Υπηρεσία Πλυσίματος / Σιδερώματος (με προηγούμενη συνεννόηση)
Υπηρεσία Στεγνού Καθαρίσματος (εξωτερικό συνεργαζόμενο καθαριστήριο)

Σουίτες

Για εσάς που αναζητείτε την πολυτέλεια και την άνεση, ένα εντυπωσιακό και ιδανικό περιβάλλον ή απλώς μια αξέχαστη πρώτη Νύχτα Γάμου, παρέχουμε δύο Σουίτες: Executive 100 τ.μ. και Business 65 τ.μ.. Διαμορφωμένες λεπτομερώς, υπόσχονται μια πραγματικά ευχάριστη διαμονή είτε βρίσκεστε σε ταξίδι αναψυχής, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι.

Στον εξοπλισμό τους (επιπρόσθετα του βασικού εξοπλισμού των Δωματίων) συμπεριλαμβάνονται:

Queen Size Bed
Σαλόνι / Τραπεζαρία
Τζάκι
Γραφείο και στο Σαλόνι
Τηλεόραση (επίγειας και δορυφορικής λήψης) στο Σαλόνι
Μίνι Μπαρ (ψυγειάκι) στο Σαλόνι
Μπανιέρα με Υδρομασάζ (δύο ατόμων)
Μπιντές

Τυμφαία cafe-bar

Το Τυμφαία καφέ-μπαρ βρίσκεται στο ισόγειο του Ξενοδοχείου. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ ή/και το ποτό σας υπό τους χαλαρωτικούς ήχους της μουσικής ή διαβάζοντας κάποιο από τα βιβλία ή τα περιοδικά της βιβλιοθήκης δίπλα στο τζάκι. Ο ειδικά (κατά την καλοκαιρινή περίοδο) διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με τα σαλονάκια, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πισίνα, υπόσχεται γευστικές και δροσιστικές αποδράσεις.

Περραιβία cafe-bar

Στο (-1) επίπεδο του Ξενοδοχείου θα βρείτε το Περραιβία καφέ-μπαρ. Ιδανικός χώρος για ψυχαγωγία, επιτραπέζια παιχνίδια και διασκέδαση. Αφεθείτε στην θαλπωρή των χρωματισμών της φλόγας του τζακιού, απολαμβάνοντας το ποτό ή το κρασί σας με τη συνοδεία μουσικής και ζεστών ή κρύων πιάτων. Τόπος συναντήσεως για τους λάτρεις των αθλητικών εκδηλώσεων με προβολή από προτζέκτορα σε πανί. Για τους πελάτες υπάρχει στην αίθουσα εγκατεστημένος κοινόχρηστος Η/Υ με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (internet) και παρέχετε η δυνατότητα (σε διαστάσεις έως και Α4) εκτύπωσης, αποστολής
τηλεομοιότυπου, φωτοαντιγράφησης και σάρωσης. Τέλος για τους επίδοξους δεξιοτέχνες υπάρχει και Γαλλικό μπιλιάρδο.

Λάκμος Restaurant

Ο Σεφ του Ξενοδοχείου μας σας καλεί να δοκιμάσετε μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργίες, οδηγώντας σας σε πρωτόγνωρα και άκρως δελεαστικά γευστικά μονοπάτια. Στο Λάκμος Restaurant, με θέα στην εξωτερική πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό και να επιλέξετε για το μεσημεριανό σας γεύμα ή/και το δείπνο σας, ανάμεσα στα εδέσματα του καταλόγου μας και στα ιδιαίτερα λαχταριστά πιάτα ημέρας.

Το Πρωινό γεύμα παρατίθεται σε μπουφέ (στην διαμορφωμένη αίθουσα πρωινού) από 07:00 έως και 10:30. Αποτελείται από: καφέ (φίλτρου, στιγμιαίο Ελληνικό), τσάι (πράσινο, μαύρο), χαμομήλι, φρέσκο γάλα, χυμός φρούτων (πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ), φρεσκοψηψένα ατομικά ψωμάκια (δύο είδη), φρυγανιές (σταρένιες, ολικής
αλέσεως), φέτες ψωμί του τοστ (σταρένιες, ολικής αλέσεως), βούτυρο, μαργαρίνη, μέλι, μαρμελάδες (κεράσι, φράουλα, βερίκοκο), κέικ [χειροποίητο], μπισκότα (κανέλας, βουτύρου), τυρί γκούντα, τυρί φέτα, ζαμπόν ωμοπλάτη, γαλοπούλα βραστή, σαλάμι αέρος, αυγά βραστά, αυγά μάτια, ομελέτα, λουκανικάκια, μπέικον,  γιαούρτι, δημητριακά (καλαμπόκι, ολικής αλέσεως, σοκολάτα), φρέσκα φρούτα (εποχής), χειροποίητες τοπικές πίτες ημέρας [δημιουργίας και επιλογής της κυρίας Ελένης] (μπατζίνα, πλαστός, κολοκυθόπιτα, γαλατόπιτα, κρεατόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα), γλυκά ημέρας [επιλογής της κυρίας Ελένης](πορτοκαλόπιτα, ρεβανί, σοκολατόπιτα, γαλακτομπουρεκάκια, τάρτες, καρυδόπιτα), φρέσκια ντομάτα, γλυκά κουταλιού (βύσσινο, κεράσι), κομπόστα ροδάκινο,
κρουασανάκια βουτύρου, σφολιατοειδή ημέρας (τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, μπουγάτσα)

Δεξιώσεις

Αμέσως μετά την σημαντικότερη πρόταση της ζωής σας, η καλύτερη πρόταση για την Γαμήλια Δεξίωση και τη Νυφική Σουίτα σας.

Γι’ αυτές τις αξέχαστες στιγμές της ζωής σας, διαμορφώνουμε ειδικά τους χώρους του Ξενοδοχειακού μας Συγκροτήματος, παρέχοντας την δυνατότητα διεξαγωγής Δεξιώσεων για όλες τις Κοινωνικές Εκδηλώσεις (Αρραβώνα, Γάμο, Βάπτιση, Συνεστίαση, Κοπή Πίτας κ.τ.λ.).

Επικοινωνία

Το Αετών Μέλαθρον Hotel βρίσκεται 2,5 χλμ. από την κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων, παράλληλα με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Νεάρχου & Νίκης
Τρίκαλα Θεσσαλίας
Τ.Κ.: 42100

Τηλέφωνο: +30 24310 63130 – 4
Fax: +30 24310 63135

Ιστοσελίδες:
www.aetonmelathron.gr
www.rphotels.gr

e-mail: info@aetonmelathron.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧορτάσαμε βασίλισσες στο LA Theater!
Επόμενο άρθροΞενοδοχείο Elisso, σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης