Αρχική RETROLOVERS Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

δίαιτα αλικη Ερείπιο
η εθνική μας κούκλα Αλίκη Βουγιουκλάκη ''Η Αρχόντισσα & ο αλήτης'' 1968

Πώς έχανε τα περιττά κιλά σε χρόνο ρεκόρ με την μαγική δίαιτα

Η  Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε μία μαγική δίατα και κατάφερνε να αδυνατίζει μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Ένα καλοκαίρι μάλιστα έιχε κατορθώσει να χάσει 7 παραπανίσια κιλά που είχε πάρει σε διακοπές. Παίρνω κιλά κυρίως το καλοκαίρι, έλεγε, κυρίως επειδή δεν δουλεύω. ”Τελικά το Κηποθέατρο Αλίκη ήταν για μένα αποτελεσματικότερο και από την καλύτερη κούρα αδυνάτισματος” συμπλήρωνε με το γνωστό της χιούμορ.

Πως τα κατάφερνε όμως και αδυνάτιζε γρήγορα στο ”πιτς φιτίλι”, κάνοντας εχθρούς και φίλους ν’ άναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό αυτού του φαινομένου; Ένα στενό πρόσωπο του οικογενειακού της κύκλου αποκάλυψε σε γνωστό περιοδκό της εποχής την αυστηρή δίαιτα που έκανε η Αλίκη και γινόταν και πάλι συλφίδα.

Η μαγική δίαιτα

*Το πρωινό της το έπαιρνε στις τρεις το μεσήμερι και περιλάμβανε ένα ζεστό νες καφέ χωρίς ίχνος ζάχαρης, δύο-τρεις φρυγανιές και ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

*Για μεσημέρι έτρωγε γύρω στις πέντε το απόγευμα. δύο σφιχτά αυγά, ένα κομμάτι άπαχο τυρί ή γιαούρτι και το περιβοήτο μαρούλι!

*Το βραδυνό της περιλάμβανε ένα καλοψημένο φιλέτο ή ψάρι που το προτιμούσε ασυζητητί. Δύο φρυγανιές και μία χωριάτικη σαλάτα ή χόρτα του βουνού χωρίς στάλα λάδι. Μπορεί να έκανε μπάνιο μ’ αυτό, αλλά στο στόμα της δεν το βάζε ούτε για αστείο!

Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!

Επιπλέον πληροφορίες

Οι αγαπημένες λιχουδιές της Αλίκης που στερούνταν η αγαπήμενη μας σταρ ήταν: Τα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτα και τα σοκολάτακια Γκοντάιβα που ήταν η μεγαλύτερη της αδυναμία.

Δείτε ακόμη: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Προσωπικές στιγμές από τη ζωή του

Το μόνο που επέτρεψε στον ευατό της να κάνει στο διάστημα αυτό ήταν μία δική της εξωτική σαλάτα με ρύζι, γαρίδες και μανιτάρια, που με λίγη οικονομία στη σάλτσα, δεν ήταν ιδιαίτερα παχυντική.

Αν η Αλίκη μαζί με τη διαίτα έκανε γυμναστική; Ούτε για αστείο! Όπως άλλωστε έλεγε και η ίδια ”Μ’ αυτήν την κυρία δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις ούτε καν διπλωματικές!”.

αλικη διαιτα
Η μαγική δίαιτα της Αλίκης όπως δόθηκε στον τύπο το 1994.

Δείτε επίσης: Τι ηλικία έχει η Ζέτα Μακρυπούλια; Πότε έγινε τόσο;;;

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦεύγει ο Καύσωνας! Έρχονται καταιγίδες!
Επόμενο άρθροΚρήτη: Ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά ξαναμπήκε στη ΜΕΘ
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!