Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Φολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»

Φολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»

φολεγανδρος

Φολέγανδρος: Η ανατροπή για τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο ήρθε μέσα σε λίγες ώρες. Το αρχικό υποτιθέμενο ατύχημα ή αυτοκτονία μετετράπη σε δολοφονία. Από τον 30χρονο σύντροφό της.

Ο 30χρονος ομολόγησε το έγκλημα τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς οι τσακωμοί ήταν συνηθισμένοι και έντονοι το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Το ίδιο συνέβη και τη μοιραία ημέρα της Παρασκευής 16ης Ιουλίου. Το ζευγάρι  τσακώθηκε για ακόμη μια φορά. Ο 30χρονος θόλωσε και έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου. Το έριξε σε μια πλαγιά κοντά στη θάλασσα, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό.

Ο 30χρονος δίνει ακόμη κατάθεση και σοκάρει με τα λεγόμενά του καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και εκείνος την ακολούθησε. Μάλιστα την έσπρωξε μια φορά με τη γυναίκα να πλησιάζει προς τα βράχια και δεν σταμάτησε εκεί. Την έσπρωξε ακόμη μια φορά με αποτέλεσμα η 26χρονη να χτυπήσει στα βράχια και να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Στη συνέχεια και ο ίδιος βούτηξε να την βρει, την είδε αναίσθητη και αντί να τη βοηθήσει σηκώθηκε και έφυγε με την κοπέλα να βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα στο νερό.

Η περιπετειώδης σύλληψη του 30χρονου

Σημειώνεται, πως η αστυνομία αναζητούσε για κάποιες ώρες και τελικά εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου τον 30χρονο φίλο της. «Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση», ήταν τα πρώτα λόγια του στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ επαναλάμβανε τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Βέργος: Αυτός είναι ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς…

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας δρόμου από λιμενικούς και αστυνομικούς που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 30χρονο τα στοιχεία του οποίου βρήκαν μέσα από την τσάντα της άτυχης κοπέλας στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε τόσο η δική της αστυνομική ταυτότητα όσο και του φίλου της. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από ένα θρίλερ κατά το οποίο προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πέσει από έναν βράχο στον οποίον είχε ανέβει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ειδικότερα, έπειτα από ώρες αναζητήσεων ο 30χρονος ξαναπήγε στο σημείο όπου γράφτηκε το τέλος της άτυχης κοπέλας, καθώς συνελήφθη πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του ζευγαριού που είχε βρεθεί παρατημένο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από εκεί που άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν τη σορό της. Ο 30χρονος πείστηκε να κατέβει από τον βράχο και να παραδοθεί μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μια ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο φονιάς ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά ξαναμπήκε στη ΜΕΘ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΒρίσκεται σε ελληνικό νησάκι αλλά μοιάζει με παραλία της Kαραϊβικής!
Επόμενο άρθροΦολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς