Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Επισκεφθείτε το πετρόκτιστο Nerida Boutique Hotel, στη μαγευτική πόλη της Δημητσάνας

Επισκεφθείτε το πετρόκτιστο Nerida Boutique Hotel, στη μαγευτική πόλη της Δημητσάνας

n197

Tο πετρόκτιστο Nerida Boutique Hotel, χτισμένο σε μια μοναδική τοποθεσία γεμάτη ήχους & εικόνες απο την ροή και τον φυσικό πλούτο του ποταμού Λούσιου, εναρμονίζεται απόλυτα με το ορεινό Αρκαδικό τοπίο και την παράδοση του ιστορικού οικισμού της Δημητσάνας.

To αυθεντικό αυτό κόσμημα φιλοξενίας και διαμονής θα σαγηνεύσει τους επισκέπτες του, προσφέροντας ασύγκριτη περιμετρική θέα, από το κέντρο του οικισμού και τον Λούσιο μέχρι τις πεδιάδες της νότιας Αρκαδίας που απλώνονται στο βάθος και ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής αρτιότητας που θα συμβάλλει σε μια ολοκληρωτική αναζωογόννηση πνεύματος & σώματος στη μαγευτική πόλη της Δημητσάνας.

Tο ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε 3 επίπεδα, πάνω ακριβώς από το φαράγγι του Λούσιου προσφέροντας στους επισκέπτες του ξεχωριστές εικόνες και ήχους απο την ροή του ποταμού προς τις κοιλάδες της Αρκαδίας. Το εσωτερικό του είναι επιπλωμένο σε ανάλαφρες πάλ αποχρώσεις και διαθέτει ένα μεγάλο lobby με αναπαυτικές γωνιές καθιστικού , ένα πολύ ζεστό καθιστικό με τζάκι και θέα προς το φαράγγι και ενημερωμένο coffee bar για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται ο χώρος που σερβίρεται το πρωινό σε πλούσιο μπουφέ που περιλαμβάνει τοπικά προιόντα & γλυκά και μεγάλη ποικιλία απο καφέδες και τσάι. Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου ενδείκνυται για μικρές περιηγήσεις πάνω απο το φαράγγι και τα πλακόστρωτα δρομάκια της Δημητσάνας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Πετρόκτιστο ξενοδοχείo, σπάνια θέα προς το φαράγγι του Λούσιου, ατμόσφαιρα «boutique», μεγάλο καθιστικό με τζάκι & coffee bar, άνετο & αναπαυτικό lobby με καθιστικό, αίθουσα πρωινού, πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, δωρεάν Wifi Internet, ιδιωτικό parking, σε απόσταση λίγων μέτρων απο το κέντρο, Ήσυχο περιβάλλον

Διαμονή

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι άνετα και ιδιαίτερα χαλαρωτικά σε χρωματικές αποχρώσεις που ξεκουράζουν τις αισθήσεις και με διακριτικές τεχνολογικές παροχές άνεσης & επικοινωνίας. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 τύπους δωματίων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τύποι δωματίων

SUITE, FAMILY, PREMIUM, STANDARD

Τοποθεσία

Η μοναδική τοποθεσία στην οποία έχει κτισθεί το ξενοδοχείο Nerida Boutique Hotel, μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για ξεχωριστές αποδράσεις και εξερευνήσεις στον μαγευτικό αυτό τόπο όπου δεσπόζει η ιστορική Δημητσάνα με τα πολλά της μνημεία και μοναστήρια, τα γραφικά της καλντερίμια και αρχοντικά και ο φυσικός παράδεισος του φαραγγιού του Λούσιου ποταμού που εκτείνεται μέχρι την Καρύταινα και τα όρια του νομού Αρκαδίας . Σε μικρή απόσταση, ο ορεινός όγκος του Μαινάλου με τους πανέμορφους παραδοσιακούς οικισμούς, το χιονοδρομικό κέντρο και το μοναδικό του ελατόδασος μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις και απολαύσεις όλο τον χρόνο.

Επικοινωνία

Δημητσάνα, Αρκαδία
Τηλ.: 27950 32700-1
E-mail:
info@nerida-hotel.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροMandrino Hotel, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Επόμενο άρθροKyrimai, το κορυφαίο ιστορικό ξενοδοχείο της Μάνης!