Αρχική ΤΕΧΝΕΣ 23 καλλιτέχνες σε ένα ημερολόγιο για ιερό σκοπό! Ποιοι είναι; ανακαλύψτε τους!

23 καλλιτέχνες σε ένα ημερολόγιο για ιερό σκοπό! Ποιοι είναι; ανακαλύψτε τους!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2 ΟΛΟΙ

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το 2ο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Koita είναι γεγονός.

Άλλη μια χρόνια γεμάτη αποκλειστικές φωτογραφίσεις, εξώφυλλα και συνεντεύξεις από τους μέγιστους του είδους, παρουσιάσεις νέων καλλιτεχνών, λαμπερά ρεπορτάζ και επίσημες πρεμιέρες και μια ομάδα τρομερή που συνεχώς αυξάνεται και δυναμώνει, πάντα με αφετηρία και προορισμό την αγάπη για την τέχνη.

Όλοι αυτοί οι λόγοι, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του 10ου εορταστικού τεύχους μας, είναι αρκετοί για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μέσα σ’ ένα κλίμα γιορτινό και χαρούμενο. 

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι ότι στο πάρτι μας θα γίνει η παρουσίαση του ημερολογίου 2018 όπου συμμετείχαν 23 αξιόλογοι καλλιτέχνες και τα έσοδά του θα πάνε στο σύλλογο Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι οι οποίοι θα μας τιμήσουν και με την παρουσία τους. 

Ας ξεκινήσουμε να σας παρουσιάσουμε όλους τους καλλιτέχνες που αγάπησαν και τίμησαν την προσπάθεια αυτή!

Ζακλίν Σταματοπούλου 

Η Ζακλίν Σταματοπούλου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Όνειρό της από πολύ μικρή ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι για να  χαρίζει ψυχαγωγία στο κοινό της.
Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, ο Μιχάλης Βιολάρης και άλλους.
Στο ημερολόγιο είναι ο Μήνας Ιανουάριος!

Ερασμία Μάνου

Η Ερασμία Μάνου είναι κόρη της Σοφίας Βόσσου.
Από τα πρώτα σχολικά χρόνια ήταν σαφές πως η μουσική και το τραγούδι θα απασχολούσαν τη ζωή της και έτσι ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.
Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της.
Αργότερα, η Ερασμία δημιούργησε το δικό της group και έκανε εμφανίσεις στα περισσότερα στέκια της Αθήνας.
Γράφει στίχους και μουσική ενώ παράλληλα παίζει μουσική και σαν DJ.
Στο παρελθόν είχε και δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Seven Radio 88,3 ενώ έχει συνεργαστεί και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές σαν βοηθός παραγωγής.

Στο ημερολόγιο είναι ο Μήνας Ιανουάριος!

 

 

Jonh Lygnos

Ο John είναι μουσικός και συνθέτης. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει καλύτερα άλλους πολιτισμούς και να μάθει την μουσική τους από κοντά. Οι μουσικές του ταξιδεύουν σε άλλες χώρες και γράφει μουσική για να μπορεί να ζει μέσα από αυτή.

Mary Bonita

Η Mary Bonita γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Η αγάπη της για το body piercing ξεκίνησε πριν χρόνια! Ασχολείται επαγγελματικά με το body piercing από το 2014!

Έμαθε την τέχνη του body piercing δίπλα σε έναν από τους πιο παλιούς body piercer του χώρου το Στράτο Ζαμπέλη το 2014. Τελευταία έχει μπει κ στον κόσμο του body modification (μετατροπή του σώματος με σιλικόνες, διχοτόμηση γλώσσας κ.α) Μπορείτε να την βρείτε στο studio Loyal and Proper(Κ.Ωραιοπουλου 9-11,Νέο Ηράκλειο)

Το piercing στην εποχή μας πλέον θεωρείται τέχνη του σώματος και η Mary είναι ένας καλλιτέχνης που την υπηρετεί σωστά και με συνείδηση.

Η Mary είναι ο Μήνας Φεβρουάριος!

Χριστίνα Γκόλια

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Σπούδασε θέατρο (δραματική σχολή Βεάκη), φωνητική και τραγούδι. Η πορεία της σηματοδοτείται απο μια δυναμική δράση στο χώρο του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου μα το τραγούδι ειναι το μέσο έκφρασης που τελικά την κέρδισε.

Μας ταξιδεύει σε διάφορα μουσικά είδη παντρεύοντας το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, με τζαζ, ροκ και μπλούζ πινελιές, από την Nancy Sinatra και τη Rita Hayworth στον πιο μοντέρνο ήχο της Amy Winehouse και της Imany και απο τη ρετρό Σοφία Βέμπο στους πιο σύγχρονους Σταμάτη Κραουνάκη και Τάνια Τσανακλίδου.

Άνθια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από μουσική οικογένεια. Η Άνθια δεν άργησε να δείξει την αγάπη και το μεγάλο πάθος της για την μουσική, καθώς στα επτά της χρόνια τραγουδούσε και έπαιζε ήδη τις πρώτες της συγχορδίες στην κιθάρα. Ανέκαθεν της άρεσε να εκφράζεται μέσω της μουσικής με δικές της μελωδίες και στίχους και έτσι η τραγουδοποιία της έγινε τρόπος ζωής. Παράλληλα με το τραγούδι, παίζει κλασσική ,ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Το μουσικό της γούστο είναι ευρύ και έχει επιρροές από διάφορες μπάντες και καλλιτέχνες. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εμφανίσεων με διάφορα σχήματα, παίζοντας κυρίως ξένες και ελληνικές διασκευές, ενώ παράλληλα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, μαθητεύοντας δίπλα στη μεγάλη ερμηνεύτρια και καθηγήτρια φωνητικής, Ελισσάβετ Καρατζόλη. Από το 2011 έως και σήμερα η Άνθια παραδίδει η ίδια μαθήματα φωνητικής μοντέρνου τραγουδιού.

Τον Οκτώβρη του 2015 κυκλοφόρησε από την Final Touch του Μίλτου Καρατζά το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο ” Φτάνω όπου Αγαπώ ” .Οι εμφανίσεις της Άνθιας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες μουσικές σκηνές και πολυχώρους τέχνης της Αθήνας.

Η Άνθια είναι ο Μήνας Μάρτιος!

Θωμάς Φώτης

Ο Θωμάς Φώτης γεννήθηκε στο Αθαμάνιο Άρτας.
Προέρχεται από μουσική οικογένεια με ρίζες στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι.
Από την ηλικία των 16 ετών σπούδασε ανώτερα θεωρητικά, κιθάρα πιάνο και φωνητική στο παράρτημα του Πατραϊκού Ωδείου στην Άρτα, στο οποίο και δίδαξε τρία χρόνια. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής στο εργαστήρι φωνητικής και υποκριτικής της Μίρκας Γεμεντζάκη.
Γράφει στίχους, μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του. Παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά .
Έχει δισκογραφήσει 4 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ αλλά και digital singles.
Το ύφος της μουσικής του έχει δεχθεί επιρροές τόσο από rock και blues, όσο κι από λαϊκά και παραδοσιακά ακούσματα.
Εμφανίζεται σε συναυλίες και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύοντας τα τραγούδια του και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, αλλά και έχοντας ανοίξει το πρόγραμμα (support) σε καλοκαιρινά live καλλιτεχνών όπως του Χρήστου Θηβαίου αλλά και τoυ Glenn Hughes στο Φεστιβάλ Ιωαννίνων.
Έχει συνεργαστεί με τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Λάκη Παπαδόπουλο, Στέλλα Κονιτοπούλου, Παντελή Αμπαζή, Χριστόφορο Κροκίδη, Μιχάλη Κακέπη, Χάρη Γιούλη, Χρήστο Τόλιο απ του Νορμάλ κ.α.

Ο Θωμάς Φώτης είναι ο Μήνας Απρίλιος!

Nikolay & Elena

Ο Nikolay διατηρεί χώρο δερματοστιξίας στο Κολωνάκι, κατάγεται από την Ρωσία και λατρεύει την Ελλάδα και τον ήλιο της. Η τέχνη του tattoo τον έχει κερδίσει και έχει αφοσιωθεί στον να την υπηρετεί με ήθος και συνέπεια.

Οι Nikolay & Elena είναι ο μήνας Απρίλιος!

Ντέπη Σακελλαρίου 

Η Ντέπη Σακελλαρίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Από την ηλικία των 5 μόλις ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο, αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια (μητέρα της είναι η Κατερίνα Βαφειάδου, σολίστ κλασσικής κιθάρας). Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της – είναι διπλωματούχος – στο κλασικό πιάνο και να ανώτερα θεωρητικά, όπως επίσης και τις σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ λίγο αργότερα άρχισε και τις εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους όπως στο Λυκαβηττό. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους ο Γιώργος Κατσαρός, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Αλέκα Κανελίδου και πολλούς άλλους.

Η Ντέπη ξετυλίγει όλο το εύρος του ταλέντου της και της φωνής της με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα, ενώ διαφαίνεται η έντονη επιρροή της από τη τζαζ μουσική που λατρεύει.

Η Ντέπη είναι ο μήνας Μάιος!

Δημήτρης Λιόλιος

Γεννήθηκε στην Αθήνα ένα ξημέρωμα Σαββάτου…Αυτοδίδακτος στην κιθάρα,γράφει και τραγουδάει από μικρή ηλικία,ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει τη μουσική του πορεία με συγκροτήματα του σχολείου.Ακολουθούν σπουδές στην κλασική κιθάρα και συγκεκριμένα στο Εθνικο Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Φάμπα. Συναυλίες με σπουδαία ονόματα της rock σκηνής, όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, οι Φατμέ, ο Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και πολλοί άλλοι, έρχονται να προστεθούν στη μουσική του διαδρομή.Πειραματίζεται επάνω στη rock μουσική με δικά του μουσικά σχήματα σε Αθήνα και επαρχία.Ενορχηστρώνει την παιδική επιθεώρηση “Δώσε μου να κάνω μία” με την Ελένη Γερασιμίδου σε μουσική Γιώργου Γερασιμίδη. Συνεχίζει τις σπουδές του και φοιτά στο ωδείο Κώστα Κλάββα, παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου και αρμονίας.Τα επόμενα χρόνια οι μουσικές του αναζητήσεις τον φέρνουν κοντά στην Jazz και την κουβανέζικη μουσική, ενώ συνεργάζεται με μέλη των Apurimac και Rasta de Combre.

.Εμφανίζεται σε σκηνές όπως η “Αρχιτεκτονική”, ενώ εγκαινιάζει τον “Σταυρό του Νότου”. Στη διαδρομή του έρχεται να προστεθεί η γνωριμία του με τους αδερφούς Κατσιμίχα, ενώ ξεκινάει μια διετή συνεργασία μαζί τους σε συναυλίες με συμμετοχή στον δίσκο ” Της αγάπης μαχαιριά”. Το 1998 ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο”Το σκοτάδι καίγεται…” Κυκλοφορεί από τη Minos – Emi με παραγωγό τον αξέχαστο Μάνο Ξυδού. Ακολουθεί συναυλία με τους Πυξ – Λαξ. Από το 2001 μέχρι και το 2009, απέχει από κάθε μουσική και μη δραστηριότητα καθώς μια πάθηση αγκιλοποιητικής σπονδυλίτιδας τον κρατάει μακριά από τη σκηνή και το στούντιο. Ανακτώντας τις δυνάμεις του με δυνατή θέληση ξεκινάει και πάλι τον χειμώνα του 2008 να συνεργάζεται με στιχουργούς και μουσικούς από το εξωτερικό, ετοιμάζοντας υλικό για επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία στις Η.Π.Α.Τον Ιούνιο του 2009, η Microsoft επιλέγει μαζί με άλλους καλλιτέχνες από το εξωτερικό το τραγούδι του Stormy Eyes, το οποίο διατίθεται ακόμα για download από τα i-tunes, reverbnation.com και βέβαια από τα sites της Microsoft.

Την άνοιξη του 2012 η μουσική του συναντάει τη φωνή του θρυλικού Ψαραντώνη, μελοποιώντας τους στίχους του Μάνου Σφυράκη στο τραγούδι ” Ελπίς “.Στις αρχές του 2013 συμμετέχει στη δισκογραφική δουλειά των ΚΑΡΜΑ με τίτλο ” Το Χρεός ” τραγουδώντας μαζί με την Άννα Μανωλαράκη το τραγούδι τους ” Φως Δυνατό

2016.Γράφει στίχους και μουσική ενώ ερμηνεύει μαζί με σημαντικούς καλλιτέχνες σε τρία σημαντικά ντουέτα. το ‘Όλοι ” με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, “Τα μπαλώματα” μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη και το ” Πιο πέρα από την αφή” με την Σοφία Βόσσου.

Ο Δημήτρης είναι ο Μήνας Μάιος!

Betty Kritsa

Γεννημένη στην Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου 1977, Η ελισάβετ Κριτσα είναι
γνωστή ως Betty Kr στη νυχτερινή ζωή σκηνή. Η πρώτη ενασχόληση της με τη
μουσική ήταν το 1993 στο Mike’s bar (Ναξος) όπου έμαθε να παίζει μουσική
με βινύλιο δίπλα σε Σουηδούς DJs εκείνο το καλοκαίρι

Τα τελευταία χρόνια, ήταν μέλος της ομάδας από το «All day Bar @ Mall» του Village Roadshow Corporation /Village cinemas.
Στο All Day Bar, αρκετές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα με την Μπέτυ στο πλατό; Πρεμιέρες ταινιών όπως το Sec and the city, , ο Χάρι Πότερ , με αμερικανικές προσωπικότητες ως επίτιμους καλεσμένους, πάρτι για την σουηδική εταιρεία τηλέφωνων « Erickson», κ.α .
Το «Veghera κλαμπ Grand Resort”στο Λαγονήσι, χόρευε στους ρυθμούς της Betty κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2010.
Το 2010-2011 η Betty εμφανίστηκε για αρκετές εκδηλώσεις Στο «εστιατόριο Acuarela και club» στην Αράχωβα -ένας από τους πιο δημοφιλής χειμερινούς προορισμούς.

Λυσάνδρα Αναστασοπούλου

Η Λυσάνδρα Αναστασοπούλου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν”. Το 2016 ήταν Ιέρια στην Παράδοση της Ολυμπιακής Φλὀγας. Έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες όπως με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με συμμετοχή στον δίσκο Βατόμουρα. Συνεργασία με τον Μάνο Παπαδάκη και τον  Φίλιππο Πλιάτσικα με στίχους σε τραγούδια.

Συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και…

είναι ο Μήνας Ιούνιος!

Δημήτρης Αιβαλιώτης

O Δημήτρης Αϊβαλιώτης, γεννημένος στην Χαλκίδα, είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, με σπουδές ανωτέρων θεωρητικών και διπλωμα πιάνου. Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους.

Ως ερμηνευτής σήμερα κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και μας παρουσιάζει το παρθενικό του single «5η εποχή», σε στίχους και μουσικής της Μυρσίνης Δόξα. Ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με μουσική και στίχο που αναμένεται να συζητηθεί.

Ο Δημήτρης είναι ο μήνας Ιούλιος!

Jasmine

The JASMINE Band, νότες με χρώμα, μια μπάντα με Funky και Rock μουσικές κατευθύνσεις, που δημιουργήθηκε μέσα στο 2017 και απαρτίζεται από τους:
Ανδρέας Βολτάρης (ex Enola Str8) (φωνή)
Νότα Μαλλά (φωνή)
Σπύρος Γεωργάκης (κιθάρα)
Πάνος Αλεξάκης (μπάσο)
Μιχάλης Σκουτέλης (τύμπανα)
Δισκογραφική Εταιρία: Fever Rec
Oι Jasmin είναι ο μήνας Ιούλιος!

Ισμήνη Σακελλαροπούλου

Σκηνοθέτης θεάτρου και κινηματογράφου από το 2005 (Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Κακογιάννη, κλπ) σε μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις (κυπριακή προεδρία, πολιτιστικές πρωτεύουσες κλπ) Βραβευμένη για τις ταινίες μικρού μήκους για Ιστορικά και Κοινωνικά Θέματα. Ασχολείται με τη μουσική συστηματικά.

Η Ισμήνη είναι ένα παιδί αφιερωμένο στις τέχνες, ζει και λειτουργεί μέσα από αυτές. Οι συνεργασίες που έχει κάνει είναι μεγάλες και με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου.

Salvi

Η Salvi Denning γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Αποφοίτησε από την Σιβιτανίδειο σχολή τεχνών και επαγγελμάτων ως βοηθός γραφίστα το 2014. Έπειτα παρακολούθησε μαθήματα ακαδημαϊκού σχεδίου (κάρβουνο, μολύβι, ακριλικό, τέμπερα) σε φροντιστήριο.

Στην πορεία δημιούργησε ένα δικό της ιδιαίτερο στυλ πάνω στο ρεαλιστικό και στο σουρεαλιστικό σχέδιο. Παρακολούθησε σεμινάρια body piercing από τον επαγγελματία body piercer Στράτο Ζαμπέλη το 2016 και από τότε ασχολείται επαγγελματικά με αυτό. Εργάζεται ως body piercer στο No Remorse tattoo και piercing studio εδώ και ένα χρόνο.

Η Salvi είναι ο μήνας Αύγουστος!

Γιώργος Παπαευσταθίου

Ήθος, μεράκι, ταλέντο και σκληρή δουλειά είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον σημερινό μου συνεντευξιαζόμενο.

Ο Γιώργος Παπαευσταθίου είναι ένας καλλιτέχνης με όραμα, υψηλούς στόχους κα ευφάνταστες ιδέες για την τέχνη του θεάτρου.

Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, εκφράζεται μέσω αυτού και δεν σταματά ποτέ να μας το υπενθυμίζει  μέσα από τις ποικίλες κι επιτυχημένες του δουλειές.

Υπηρετεί το θεατρικό σανίδι με αστείρευτο πάθος, σεμνότητα και ήθος. Οι δουλειές που κάνει είναι πάντα προσεγμένες και ιδιαίτερες, με σκοπό να στιγματίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο τις ψυχές του κοινού. 
Έχει χαρακτηριστεί σαν ο αγαπημένος σκηνοθέτης των παιδιών
Ο Γιώργος είναι ο Μήνας Σεπτέμβριος!

Πάνος Μπόρας

Γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο Αττικής. Πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική και το 2010 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Παράλληλα με τη σχολή έκανε μαθήματα φωνητικής και χορού.
Νιώθει πως το θέατρο μπήκε στη ζωή του από την ανάγκη έκφρασης και επικοινωνίας και πιστεύει ότι μέσα από την θεατρική πράξη μπορείς να πάρεις παραδείγματα που σε εξελίσουν σαν άνθρωπο.
Η πρώτη του θεατρική δουλειά ήταν η συμμετοχή στην παράσταση «Αμαντέους» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο Βρετάνια. Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες παραστάσεις όπως «Ότι κι αν κάνεις μια μέρα θα πεθάνεις» σε σκηνοθεσία της Πελαγίας Μπότση στο θέατρο Βρυσάκι,« Η Χαλιμά» στην Εθνική Λυρική σκηνή,« Η Τρελή του Σαγιώ» στο Εθνικό Θέατρο «Να με Θυμάσαι και να Μ’ αγαπάς» στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια και στο Φεστιβάλ Αθηνών στην παράσταση «Πάπισσα Ιωάννα» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαυρίκιου.

Ο Πάνος είναι ο Μήνας Σεπτέμβριος!

Στράτος Ζαμπέλης

Ο Στράτος Ζαμπέλης, ασχολείται επαγγελματικά με το body piercing από το 1999. Έχει την δική του σχολή εκμάθησης, και απο τα χέρια του έχουν βγει κορυφαίοι του είδους.

Ο ίδιος είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Ο Στράτος είναι ο Μήνας Οκτώβριος

2S Ads & Promos

Η 2S είναι μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι, εκκινώντας από διαφορετικό πεδίο δράσης, δουλεύουν από κοινού concept διαφήμισης, επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και εταιρειών. Από S ξεκινούν τα επίθετα των δύο ιδρυτών της, του Γιάννη Strakosia και του Χρήστου Sterjo, οι οποίοι εργάζονται  στον τομέα της εστίασης εδώ και αρκετά χρόνια. Σέρβις, μπαρ, μπουφές, ταμείο, στήσιμο, οργάνωση, υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών…Έχουν κάνει τα πάντα σε πολλά μαγαζιά!

Αυτή την περίοδο, τρέχουν το project “Ads & Promos με Άρωμα Καφέ”, τοποθετώντας διαφήμιση πάνω στα αναλώσιμα των κυλικείων που βρίσκονται εντός δεκάδων δημόσιων και ιδιωτικών χώρων στην Αθήνα, ενώ ετοιμάζουν ήδη τα επόμενα βήματά τους για συνεργασίες εκτός Αθηνών.
Και έχουν αναλάβει και το promo του ημερολογίου!
Είναι ο μήνας Οκτώβριος!

Bio Mike

Γεννήθηκε στο Ίλιον στο 1982. Ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη του tattoo από το 2007. Το στούντιο που διατηρεί θεωρείται από τα καλύτερα στην Αττική. Το no remorse tattoo είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που δημιούργησε για όλους εκείνους που θέλουν να αποτυπώσουν ανεξίτηλα την μοναδικότητα στο δέρμα τους χωρίς τύψεις .

Θησέως και Πλαταιών 2 Μαρούσι

Ο Μάικ είναι ο μήνας Νοέμβριος!

Billy Pappa

Ο ίδιος λέει για τον εαυτό του : Με λένε Βασίλη Παπαδογεωργόπουλο και έχω γεννηθεί στην Νέα Υόρκη την 1η Δεκεμβρίου του 1973 από Έλληνες γονείς. Θέλω να δηλώσω ότι από νεαρή ηλικία πάσχω από ψυχολογική πάθηση που με κατατάσσει στα Α.Μ.Ε.Α. (Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες), που σε καμία περίπτωση κανένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες δε θα έπρεπε να αισθάνεται στιγματισμένος. Το γεγονός αυτό μου ξύπνησε πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και από μικρός ασχολήθηκα με τη μουσική της οποίας ήμουν λάτρης. Η πρωτοβουλία του Koita Magazine να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες με έκανε να δεχτώ την πρότασή τους στο πρόσωπό μου να συνεισφέρω το ελάχιστο, γιατί ξέρω τι θα πει “άνθρωπος σε ανάγκη”. Παίζω industrial πειραματική μουσική, την οποία συνθέτω, γράφω τους στίχους και τραγουδάω!

Μαρία Στεφανιδάκη

Η Μαρία έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Janis Joplin. Φωνή χαρακτηριστική, άκρως καλλιτεχνική προσωπικότητα ηγείται από το 2000 της ροκ μπάντας Why Not? Η classic rock μπάντα που ροκάρει στην Αθήνα με κομμάτια που όλοι έχουν αγαπήσει από τις δεκαετίες 60’70’80’, απο Janis Joplin μέχρι Led Zeppelin και από Blondie μέχρι Deep Purple.

Η σκηνική παρουσία της μπάντας είναι εξαιρετική, καθοριστικός παράγοντας για μια βραδιά με καλή διάθεση και δυναμισμό, και θα τους απολαύσετε και στο Live του Koita Magazine.

Στο ημερολόγιο είναι ο Μήνας Δεκέμβριος!

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“ΧΡΩΜΟΓΡΑΦΙΑ IIΙ”: Ατομική έκθεση της Αγγελικής Δεκουλάκου
Επόμενο άρθροΘάλεια Καραφυλλίδου: παραμένει Ελλάδα και ακτινοβολεί παγκοσμίως