Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ «Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη

melisses_myrsinh_doukas

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη. Χάος θα επικρατήσει στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», με τον Δούκα ακόμη να μπαίνει… στον χορό της απιστίας στη σειρά του ΑΝΤ1, συνάπτοντας σχέση με τη Ζωή Μεγαρίτη, γυναίκα του Ακύλα, με μια εγκυμοσύνη επίσης να αναστατώνει το χωριό.

Κανείς ποτέ δεν θα φανταζόταν πως ο Δούκας θα μπορούσε να κοιτάξει άλλη γυναίκα εκτός από τη Μυρσίνη! Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές πως παρά τα όσα του έκανε -ακόμα κι όταν τον απάτησε με τον Θωμά Κυπραίο- εκείνος τη συγχώρεσε και τη δέχτηκε ξανά στην αγκαλιά του. Μόνο που η ιστορία θα ανατραπεί, όταν αποκαλυφθεί πως και ο Δούκας Σεβαστός δεν υπήρξε… πιστός στη Μυρσίνη και μάλιστα σύναψε σχέση με τη γυναίκα του νέου του φίλου, Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος επίσης θα γνωρίσει τον έρωτα στο Διαφάνι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας απατά τη Μυρσίνη

Οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης έχουν μπει στον πάγο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι και τη φυγή τους στη Λάρισα, όπου εγκαθίστανται μόνιμα πια. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την αυτοκρατορία του, να εδραιωθεί στα νέα δεδομένα της χώρας και να συνάψει νέες συμμαχίες. Παράλληλα, μέσα του ξέρει πως η Μυρσίνη ευθύνεται για τα περισσότερα δεινά που τους έχουν βρει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί από τη μεριά της να τον εμψυχώσει. Μάταια όμως!

Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και ο γάμος τους δείχνει να έχει φτάσει σε τέλμα. Αρνούνται όμως να το παραδεχτούν και οι δύο. Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών. Είναι άνθρωπος της δικτατορίας και καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό στυγνό χαρακτήρα του ώστε να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια!

Παράλληλα, ο Μελέτης, που θα είναι το δεξί του χέρι, θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα και οι δύο άνδρες θα ξεκινήσουν συνεργασία, κατά την οποία ο ένας θα βοηθάει τον άλλον. Μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών αναπτύσσεται μία δυνατή φιλία και δεν αργεί να έρθει και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών τους. Ομως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη (σύζυγος του Ακύλα, θα την υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου) συναντηθούν θα σοκαριστούν. Κι αυτό γιατί οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μία… ερωτική περιπέτεια!

Η αμηχανία μεταξύ τους θα είναι εμφανής, αλλά θα προσπαθήσουν να την κρύψουν. Κανείς από τους δύο δεν φανταζόταν ότι η μοίρα τούς έφερνε και πάλι κοντά και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες. Από εκείνο το βράδυ και μετά θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους και ένας νέος παράνομος έρωτας θα μας απασχολήσει την τρίτη σεζόν στις «Αγριες μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες ζεύγος Μεγαρίτη

Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο, λέει μία λαϊκή φράση και κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση του Δούκα και της Ζωής, αφού δύο άτομα γνωρίζουν πολύ καλά το ένοχο μυστικό τους! Οταν το ένα από αυτά -θα σας αποκαλύψουμε το ποιος σε άλλο σχετικό ρεπορτάζ- αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και να πει όσα ξέρει, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος στο Διαφάνι! Η Μυρσίνη και ο Ακύλας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!

Μπορεί και οι δύο να υπήρξαν άπιστοι στους γάμους τους (η Μυρσίνη με τον Θωμά Κυπραίο και ο Ακύλας με τη Βιολέτα), αλλά αυτή τη φορά που θα νιώσουν οι ίδιοι την προδοσία στο πετσί τους θα εξοργιστούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν το παράνομο ζευγάρι! Από αυτόν τον πόλεμο κανείς δεν θα βγει αλώβητος!

Οι… άλλοι έρωτες

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Η επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επιστρέφει τον Σεπτέμβρη στους δέκτες μας και αναμένεται να μας καθηλώσει.

Σύμφωνα με τα spoilers, o Ακύλας θα γοητευτεί από την όμορφη και σκληρή Βιολέτα, εκείνη όμως τον μπλέκει στα δίχτυα της για άλλο λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Μιλτιάδη και για το κακό που προκάλεσε στο αγαπημένο της χωριό. Μια σχέση μίσους και πάθους έρχεται για να συναρπάσει.

Ωστόσο, και η Μυρσίνη πολιορκεί ερωτικά τον Ακύλα, με σκοπό έναν και μοναδικό. Να τον επηρεάσει και να τον στρέψει εναντίον της Λενιώς. Θα απατήσει και αυτή την φορά, άραγε, τον Δούκα;

Tην ίδια ώρα, ο Άλκης Σαραντόπουλος θα επιδιώξει να πει την τελευταία του λέξη. Θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια και θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την Ουρανία. Εκείνη όμως δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τον εαυτό της. Μπορεί ο Κυριάκος να είναι η οικογένεια της αλλά ο Σαραντόπουλος καταφέρνει να της ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα ρομαντισμού. Ποια θα είναι η κατάληξη;

Δείτε επίσης:

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Έφυγε από τη ζωή η Νινή Τζάνετ – Αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ αιτία θανάτου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου
Επόμενο άρθροΓιατί χάθηκε ο Γιάγκος Δράκος της Λάμψης;