Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Λαμπερά εγκαίνια με λαμπερούς καλεσμένους στο νέο κατάστημα Easy Wedding by Fey’s...

Λαμπερά εγκαίνια με λαμπερούς καλεσμένους στο νέο κατάστημα Easy Wedding by Fey’s style, της Φαίης Σπανού

«Ώστε ουκέτι εισί δύο, αλλά σαρξ μία. Ό ουν ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω»… Είναι τα λόγια του παπά στην Ευαγγελική περικοπή που διαβάζεται στο μυστήριο του γάμου! Γάμος, ένα ιερό μυστήριο, μια όμορφη τελετή που ενώνει δύο ανθρώπους με δεσμά και όρκους αγάπης…

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός 

Ο γάμος είναι το παιδικό όνειρο κάθε γυναίκας, είναι το παραμυθένιο ταξίδι που θέλει να πραγματοποιήσει με συνοδοιπόρο τον πρίγκιπα της καρδιάς της! Γάμος όμως, είναι και αυτή η δύσκολη διαδικασία η οποία δημιουργεί ανασφάλειες και άγχος σε κάθε νυφούλα που φαντάζεται τα καλύτερα γι’ αυτήν την σημαντική ημέρα της ζωής της. Είναι οι ατελείωτες, απαιτητικές ώρες προετοιμασίας και το μεγάλο τρέξιμο, για να είναι όλα άψογα αυτήν μοναδική στιγμή που περιμένει να ζήσει μια γυναίκα που παντρεύεται.

Στις δύσκολες εποχές, με τα οικονομικά άγχη και τις εφήμερες σχέσεις γεννιούνται νέες ιδέες  από ανθρώπους που έχουν καλό γούστο, αισιοδοξία, πίστη γι’ αυτό που κάνουν και μπόλικη διάθεση για να μεγαλουργήσουν και να στηρίξουν με αγάπη τους νέους που ετοιμάζονται να ζήσουν μια κοινή ζωή…

Η art director Φαίη Σπανού μαζί με την ομάδα της, εμφανίζεται ως καλή νεράιδα και με το μαγικό ραβδάκι της , κάνει όλα του γάμου να μοιάζουν εύκολα…Το Easy Wedding by Feys style, με έδρα του το κατάστημα στον Άλιμο, έρχεται σε έναν καινούργιο χώρο, στην περιοχή Αχαρναί για να λύσει τα χέρια των νέων ζευγαριών που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας,  καθώς αναλαμβάνει ό,τι χρειάζεται για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους!

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Φαίης Σπανού, τα οποία έγιναν πρίν λίγες ημέρες, έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της.  Τον νέο της χώρο ήρθαν να δουν φυσικά και οι γονείς της Δημήτρης Κοντολάζος και Τίνα Σακελλάριου, οι οποίοι την στηρίζουν πάντα στα επαγγελματικά της βήματα.

Ένας όμορφος χώρος που αναλαμβάνει την διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων, στολίστηκε γιορτινά και καλόγουστα την ημέρα των εγκαινίων και υποδέχτηκε με διάφορα εδέσματα και δροσερά κοκτέιλ τον κόσμο που παρευρέθηκε για να ευχηθεί «καλές δουλειές» στην Φαίη Σπανού και στην ομάδα της!

Με μπόλικη αισιοδοξία και μεράκι για το νέο της εγχείρημα η κυρία Σπανού μίλησε στο περιοδικό μας, μοιράζοντας με τους αναγνώστες του koitamagazine, τη χαρά της  για το νέο της «παιδί», στον πεζόδρομο της οδού Παπαδημητρίου

«To Εasy Wedding αναλαμβάνει κάθε τύπου στολισμό και προσπαθεί μέσα στις δύσκολες εποχές να δώσει οικονομικές προσφορές και να καλύψει όλες τις απαιτήσεις! Κάθε αρχή και δύσκολη, μα όταν έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους που διαθέτουν εμπειρία, γνώση και αισθητική όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα… Mαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε για το καλύτερο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον όμηλο Καβαλάρη που με στηρίζει και έχουμε μια όμορφη συνεργασία. Εύχομαι πετυχημένους γάμους και ευτυχισμένη ζωή…»

Μετά την τελετή του αγιασμού που έδωσε ευλογία στο κατάστημα και στους ανθρώπους που θα εργαστούν σε αυτόν τον χώρο, ακολούθησε εορταστικό πάρτι με μοναδικό geust star της βραδιάς, τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Διονύση Ζάχο. Ο Διονύσης, πρόσφερε άφθονο γέλιο στον κόσμο και στην αγαπημένη του φίλη Φαίη, με τις μοναδικές του μιμήσεις και τις ατάκες του.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι ήταν και οι γονείς της κυρίας Σπανού που της ευχήθηκαν από καρδιάς καλές δουλειές! Ο κύριος Κοντολάζος μάλιστα, μας δήλωσε :

«Εύχομαι στη Φαίη μου να έχει μεγάλη επιτυχία στον νέο της χώρο και να έρχονται εδώ οι νυφούλες για να γίνονται όμορφες και ευτυχισμένες με τους συζύγους τους. Καλές δουλειές και κάθε επιτυχία με πολύ αγάπη! »

Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλορίζικο το νέο κατάστημα της ομάδας  Easy Wedding by Feys styleμε πολλούς γάμους και καθόλου διαζύγια!!!

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο7 χριστουγεννιάτικα θρίλερ που θα σε κάνουν να πιστέψεις στον Άγιο Βασίλη
Επόμενο άρθρο19/ 12/ 1997 Η πρεμιέρα του Τιτανικού