Αρχική RETROLOVERS Σπάνιο βίντεο: Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδά στην ΥΕΝΕΔ

Σπάνιο βίντεο: Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδά στην ΥΕΝΕΔ

Σπάνιο βίντεο:

Σπάνιο βίντεο: Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδά στην ΥΕΝΕΔ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το καλοκαίρι του 1980 αποφασίζει να ανεβάσει την διάσημη οπερέτα ”Εύθυμη Χήρα” στο κηποθέατρο Αλίκη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Παρακάτω θα την δούμε να κάνει πρόβα σε δύο από τα τραγούδια της παράστασης. ‘Οπως λέει όμως και ή ίδια η φώνη της είναι βραχνή το πρωί και δεν θα είναι το ίδιο καλή με το βράδυ οπότε τραγουδά ελάχιστα. Επίσης δεν απαντά εάν θα παντρευτεί όπως έγραφαν τότε τα περιοδικά.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η “ΕΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ” είναι οπερέτα, η υπόθεση της οποίας ξεκινά από ένα φανταστικό κρατίδιο, το Ποντεβέντρο (κάποιο «βαλκανο – γερμανικό» πριγκηπάτο), όπου ένας βαθύπλουτος νυμφεύεται μια νεαρή κοπέλα, την Άννα ή Χάννα. Όταν πεθαίνει, η χήρα Άννα ως κληρονόμος της περιουσίας, πηγαίνει στο Παρίσι για να ζήσει μια μεγάλη ζωή. Ο αρχηγός του φανταστικού κρατιδίου δυσανασχετεί με την προοπτική να φύγει και να πάρει μαζί της την τεράστια περιουσία, ερωτευόμενη μάλιστα και κάποιον Γάλλο. Έτσι, αναθέτει σε έναν νεαρό ακόλουθο της πρεσβείας, τον κόμη Ντανίλο Ντανίλοβιτς, να κατακτήσει τη χήρα και να παντρευτούν΄.

Μουσική σύνθεση : FRANZ LEHAR

ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΥΕΝΕΔ (1980)

Δείτε επίσης:

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε επίσης:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤάσος Ράπτης:”Δε μπορεί να γίνει θέατρο με τη βία”
Επόμενο άρθροΜαρία Ιωαννίδου : «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι και φονιάς»
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!