Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ 2017 ευχές αγάπης κι ευγνωμοσύνης στο λαμπερό φιλανθρωπικό και χριστουγεννιάτικο πάρτι του...

2017 ευχές αγάπης κι ευγνωμοσύνης στο λαμπερό φιλανθρωπικό και χριστουγεννιάτικο πάρτι του Koita

Την περασμένη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πάρτι του περιοδικού μας στο Venti Club-Restaurant!

Σ’ ένα κλίμα φιλόξενο, γιορτινό και πάνω απ’όλα για φιλανθρωπικό σκοπό, δεχθήκαμε με τεράστια χαρά συναδέλφους, φίλους, καλλιτέχνες κάθε είδους από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της μόδας, κλπ. στο 2ο πάρτι του Koita!

Με γνώμονα την αγάπη μας για την τέχνη και τη διάθεση μας για βοήθεια και προσφορά, παρουσιάσαμε το 10ο χριστουγεννιάτικο τεύχος και το Ημερολόγιο του 2018, όπου συμμετείχαν 23 νέοι καλλιτέχνες, ποζάροντας για έναν όμορφο σκοπό. Τα έσοδα του ημερολογίου που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο σύλλογο Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι οι οποίοι μας τίμησαν  με την παρουσία τους.

Οι υπεύθυνες του συλλόγου Σύλβια Αντώναρου και Άννα Τσιάλτα, από την αρχή εμπιστεύτηκαν τη δουλειά μας και παρευρέθηκαν μαζί με Παραολυμπιονίκες και φίλους σε αυτή βραδιά. Μίλησαν με υπέροχα λόγια γι’αυτή τη συνεργασία και γι’αυτό το σκοπό και καταχειροκροτήθηκαν.

Μουσικά, η βραδιά ”ντύθηκε” από τους Why Not, με την τραγουδίστριά τους Μαρία Στεφανιδάκη, να δίνει ρεσιτάλ ερμηνεύοντας γνωστές κλασσικές ροκ επιτυχίες.

Τη λαμπερή αυτή βραδιά παρουσίασε ο ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, που με τη φρέσκια του διάθεση και το ωραίο του στυλ, μας τίμησε και τον ευχαριστούμε από καρδιάς!

Όλη η ομάδα του περιοδικού ήταν εκεί, συσπειρωμένη και υποδέχθηκε με χαρά όλους τους καλεσμένους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δόθηκαν πολλά δώρα, από είδη ρουχισμού, βιβλία, κοσμήματα, μέχρι είδη ομορφιάς για το πρόσωπο και προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις!

Στην σκηνή ανέβηκε ο γνωστός τραγουδοποιός Δήμος Μυλωνάς και ξεσήκωσε τον κόσμο με παλιές γνωστές επιτυχίες!

Στα must της βραδιάς ήταν το στιγμιότυπο όπου η εκδότρια μας Μαριάμ Νίκου, ανέβηκε στη σκηνή, μίλησε με εκτίμηση και επαινετικά λόγια για όλους τους συνεργάτες της και όλοι μας με χαμόγελα αστραφτερά σβήσαμε την τούρτα του Koita, που έφτιαξε αποκλειστικά για εμάς, το αγαπημένο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Στην κυριολεξία αυτή η βραδιά είχε τα πάντα. Μουσική, χορό, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, πολλά χαμόγελα επιβράβευσης και κυρίως πολλή αγάπη! Αγάπη που ξεχειλίζει από ανθρώπους που μας στηρίζουν πραγματικά για τα όσα πράττουμε!

Δίπλα μας ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, που με τον εκδοτικό του οίκο μας στηρίζει εδώ και ενάμιση χρόνο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το πάρτι, σε όλους όσους τρέχουν για να υπάρχει πάντα στο περιοδικό ένα άρτιο αποτέλεσμα, αλλά πάνω απ’όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις δημόσιες σχέσεις, τους καλλιτέχνες που μας στηρίζουν με την παρουσία τους, το έργο τους και την εμπιστοσύνη τους αλλά και σε όλους εσάς τους αναγνώστες, που χωρίς τη δική σας στήριξη δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!

Εύχομαι το 2017 να ήταν μια χρονιά γεμάτη και ουσιαστική, αλλά το 2018 που σε μερικές μέρες καταφθάνει, να σας δώσει όλα εκείνα που ποθείτε πραγματικά! Το Koita θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να μεγαλώνει δίπλα σας, να πέφτει αλλά να ξανασηκώνεται, να μαθαίνει από τα λάθη του και σας υπόσχεται περισσότερες όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές!

Eυχαριστούμε τους χορηγούς μας:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Σταχτοπούτα της Salsa και ο Πρίγκιπάς της!
Επόμενο άρθρο12 χρόνια μετά το τέλος της «Λάμψης» – Πώς είναι σήμερα ο Γιάγκος Δράκος;