Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άπιστος: Δείτε ποιος προσπαθεί να δoλoφονήσει την Ασιγιά

Άπιστος: Δείτε ποιος προσπαθεί να δoλoφονήσει την Ασιγιά

ΑΠΙΣΤΟΣ

Άπιστος: Δείτε ποιος προσπαθεί να δoλoφονήσει την Ασιγιά.
2 χρόνια μετά… Η ζωή της Ασιγιά και του Αλί πηγαίνει καλά και ο Βoλκάν επιστρέψει παντρεμένος με την Ντεριν και την κόρη τους τη Ζεϊνέη από την Αμερική.

Εκείνος έχει γίνει διάσημος και πετυχημένος αρχιτέκτονας και πολύ πλούσιος. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για την παγίδα της Ασιγιά και από όσους του γύρισαν τη πλάτη. Σύμμαχός του σε όλο αυτό ο Σελτζούκ.

Μαζί με την οικογένεια της γυναίκας του διοργανώνουν πάρτι για την επιστροφή τους και ο Βολκάν παλεύει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Αλί και παράλληλα να προκαλέσει την Ασιγιά για να την εκδικηθεί. Ο αδελφός της Ντερίν, ο Ντεμίρ, που είναι συμμαθητής με τον Αλί, δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε στιγμή να τον υποτιμά και να αφήνει υπονοούμενα πως ο Βολκάν αγαπάει περισσότερο την κόρη του και τη νέα του οικογένεια.

Στο πάρτι εμφανίζεται η Ασιγιά για να πάρει τον γιο της. «Δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος εδώ χωρίς πρόσκληση», της λέει η Ντερίν, αλλά εκείνη της δείχνει πως έχει πρόσκληση. Στη συνέχεια βρίσκει τον γιο της και φεύγουν. Η Ντερίν ενοχλείται από το γεγονός ότι η Ασιγιά είναι συνεχώς στις ζωές τους…

Η κόντρα ανάμεσα στον Ντεμίρ και τον Αλί καταλήγει σε ξύλο, αλλά ο Βολκάν της λέει πως όλα αυτά γίνονται για να πάρει τον γιο του πίσω. Την ίδια ώρα ο Βολκάν σχεδιάζει να την καταστρέψει και ζητάει από τον διευθυντή της κλινικής που εκείνη εργάζεται: «Εχω σκοπό να κάνω ένα μεγάλο ποσό δωρεά υπό έναν όρο να υποβαθμίσετε την Ασιγιά και να δώσετε τη θέση της στην Ντεριά».

Το βράδυ κάποιος πετάει πέτρα στο σπίτι της Ασιγιά σπάζοντας το τζάμι και ο Αλί ενημερώνει τον Βολκάν που σπεύδει εκεί. Στο μεταξύ ο Αλί μαλώνει με τον Ντεμίρ. Βολκάν και Ασιγιά μαλώνουν, με εκείνη να του λέει: «Δύο χρόνια ο Αλί ήταν ήρεμος! Από τη στιγμή που γύρισες τον αναστάτωσες».

Η Ασιγιά δέχεται ξανά ένα απειλητικό γράμμα. Το επόμενο πρωί ο Βολκάν πάει στο σπίτι της και προτείνει στον Αλί να μείνει μαζί του μερικές μέρες, αλλά ο νεαρός αρνείται.

Στο μεταξύ ο Βολκάν κλείνει επαγγελματικό ραντεβού με τον Μερτ και έναν ισχυρό επιχειρηματία, την τελευταία στιγμή όμως ακυρώνεται. Στο εστιατόριο ο Μερτ φλερτάρει μια σερβιτόρα και το σχέδιο του Βολκάν ήταν αυτό: Να τον παγιδεύσει για να απατήσει την Μπαχάρ και να τους εκδικηθεί για τον τρόπο που του φέρθηκαν δύο χρόνια πριν.

Ο Σελτζούκ βρίσκει πληροφορίες για το παρελθόν του Τουργκάι και τις δίνει στον Βολκάν. Από την άλλη ο Τουργκάι μιλάει στην Ντεριά για τα σχέδια του Βολκάν και εκείνη θυμώνει και πάει να βρει την Ασιγιά: «Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου καλό θα είναι να το συζητάς με μένα και όχι να στέλνεις τον Τουργκάι.

Πράγματι ο Βολκάν μου έκανε πρόταση να πάρω τη θέση σου, αλλά αρνήθηκα». Στη συνέχεια η Ασιγιά λέει στον Τουργκάι πως δεν θέλει να την υπερασπίζεται για κάτι που δεν τον αφορά. Ο Αλί τελικά δέχεται να πάει στο σπίτι του πατέρα του και εκεί η Ντερίν του λέει: «Ξέρω πως με θεωρείς υπεύθυνη που χώρισαν οι γονείς σου, αλλά θέλω να ξέρεις πως ο πατέρας σου σε αγαπάει πάρα πολύ». Ο Τουργκάι ζητάει συγγνώμη από την Ασιγιά, ενώ ο Μερτ φλερτάρει ξανά με τη σερβιτόρα, την Τουγκτσέ, η οποία του δίνει το τηλέφωνό της. Αργά το βράδυ η Ασιγιά δέχεται επίθεση στο σπίτι της από έναν άγνωστο, που προσπαθεί να την πνίξει, ενώ από τις φωνές εκεί φτάνει και η Μπαχάρ να τη βοηθήσει….

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗsports365.
Προηγούμενο άρθροΆπιστος: Ο ανελέητος πόλεμος κορυφώνεται…μεγάλη ανατροπή του Βολκάν!
Επόμενο άρθροΆπιστος: Δείτε το σατανικό σχέδιο του Βολκάν