Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

σασμός koita

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Όπως ήταν ήταν αναμενόμενο από την πλευρά του Αστέρη θα κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την Αργυρώ μιας και δεν την ξεπέρασε ποτέ ότι κι αν έχει προηγηθεί. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Αργυρώ που δεν έχει πάψει στιγμή να τον σκέφτεται.

Οι δυό τους θα αρχίσουν να βγαίνουν κρυφά χωρίς να το γνωρίζει κανείς για ευνόητους λόγους. Το πάθος ξαναφουντώνει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά όπως θα δούμε στα καινούγρια επεισόδια της σειράς ”Σασμός”.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Αργυρώ και ο Αστέρης αρχίζουν τις συναντήσεις, αλλά αυτή τη φορά κρυφά και μυστικά. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που έζησαν στην αρχή του πρώτου κύκλου.

σασμός

Δείτε επίσης: Σασμός: Επιτέλους! Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα φιληθούν!

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Η Αργυρώ πάλεψε αρκετά να τον κρατήσει μακρία της παρόλο που είναι ο πατέρας του παιδιού τους. Παραδειγματική σκηνή που έδειξε τα πραγματικά συναισθήματα της ήταν όταν διάβαζε το γράμμα του Αστέρη και έκλαιγε με λυγμούς.

Ο Αστέρης δεν το βάζει κάτω λοιπόν και της ζητά να μιλήσουν κάπου απόμερα. Η Αργυρώ δέχεται το κάλεσμα του αλλά και την συγγνώμη του. Της εξήγει πως πέθανε ο αδελφός της ο Πετρής αλλά εκείνη είναι ανενδότη στο να τα ξαναβρούν μεταξύ τους ερωτικά.

Το πάθος όμως θα ξαναφουντώσει και οι συναντήσεις τους θα πυκνώσουν με αποτέλεσμα ο Σταύρος να αρχίσει να ανησυχεί πως η Αργυρώ έχει αλλάξει και πως κάτι δεν πάει καλά.

Σασμός: Δείτε ποιος σκοτώνει την Βασιλική, δεν είναι η Καλλιόπη…

Δείτε ακόμη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροNίκος Δούρος: Εντυπωσιάζει το νideoclip του νέου του τραγουδιού
Επόμενο άρθροΗ γη της ελιάς: Γιατί η Άλκμηνη παρατάει τον Πότη