Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Γιατί η Άλκμηνη παρατάει τον Πότη

Η γη της ελιάς: Γιατί η Άλκμηνη παρατάει τον Πότη

ποτης – γη της ελιάς – koita

Η γη της ελιάς: Γιατί η Άλκμηνη παρατάει τον Πότη

Όπως είχαμε στο τελευταίο επεισόδιο ο συμπάθης καφετζής της σειράς ”Η γη της ελιάς” βρήκε επιτέλους ανταπόκριση στον έρωτα. Η Αλκμήνη αντάλλαξε μαζί του ένα φιλί πάθους και τον συνόδεψε στην εκκλήσια στο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Ο Πότης όμως δεν θα χαρεί ακόμη για πολύ και η ευτυχία που ένιωσε θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Θα πληγωθεί βαθιά και ανεπανόρθωτα από τις εξελίξεις.

Η Αλκμήνη μπήκε στη ζωή του ζωή του Πότη ξαφνικά και αυτός την ερωτεύτηκε και έκανε σχέδια για την κοινή τους πορεία. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Πότη να είναι πολύ ερωτευμένος και ευτυχισμένος μαζί της όμως κάτι θα ανατρέψει τα πάντα.

Αυτό το κάτι είναι η Μυρτάλη. Η νεαρή χημικός δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση και το κακό χαρακτήρα της και θα αποφασίσει να φύγει από την εταιρεία καλλυντικών. Θα έρθει σε σύγκρουση μαζί της παρόλο που είναι πολύ καλή στη δουλειά της και δεν έχει δώσει κάνενα δικαίωμα. Η Μυρτάλη όμως φαίνεται πως έχει αλλάξει και έχει γίνει πολύ άδικη και σκληρή με όλους.

Δείτε ακόμη: Γη τη Ελιάς: Δείτε τη νέα φωτογράφιση των πρωταγωνιστών για την νέα σεζόν

Έτσι η Αλκμήνη δεν θα άργησει να πάρει την απόφαση και να φύγει από τη Μάνη αναζητώντας αλλού δουλειά. Ο Πότης θα μείνει μόνος και έρημος και θα πέσει σε κατάθλιψη. Άραγε θα την αναζήτησει μήπως της άλλαξει γνώμη ή θα είναι καταδικασμένος στην μοναξιά του;

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος κατάφερε και μας ξεγέλασε όλους!

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά
Επόμενο άρθροΕλένη Ανουσάκη: Όταν από ”τόπλες-σταρ” εκτοξεύτηκε η δημοτικότητα της στα ύψη