Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει τελεσίγραφο στην Ιουλία «Αν περάσεις...

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει τελεσίγραφο στην Ιουλία «Αν περάσεις την πόρτα, τελειώσαμε»

Η Γη της ελιάς: Ο Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει τελεσίγραφο στην Ιουλία «Αν περάσεις την πόρτα, τελειώσαμε»

Ο Κουράκος θα γίνει απόμακρος, απότομος και θα επιμείνει στο θέμα με την Ιουλία να κάνουνε ένα παιδί. Φαίνεται πως τόσο καιρό έδειχνε έναν άλλο χαρακτήρα, ευαίσθητο και συμπονετικό. Η αλήθεια είναι πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τελικά ο Γιώργης.

Δείτε ακόμα: Γη τη Ελιάς: Δείτε τη νέα φωτογράφιση των πρωταγωνιστών για την νέα σεζόν

Η σχέση του με την Ιουλία θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Ιουλία δεν θέλει να προσπαθήσει με εξωσωματικές και εκεί θα υπάρξει η πρώτη μεγάλη σύγκρουση. Θα είναι πολύ απογοητεύμενη από την απότομη συμπεριφορά του και θα βυθιστεί σε θλίψη.

Η Ιουλία κι ο Κουράκος θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση στη ”Γη της Ελιάς” με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περάσει μία μεγάλη κρίση. Ο Κουράκος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και τα νεύρα του είναι διαρκώς στην τσίτα. Δεν αργεί λοιπόν να ξεσπάσει και στην σύζυγό του. Έχει βάλει στο μάτι την Αθηνά και είναι σίγουρος πως αυτή δολοφόνησε τον εραστή της που τελικά δεν ήταν ο γιος της όπως μαθεύτηκε. Ο Κουράκος ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση και δίνει τελεσίγραφο στην Ιουλία πως δεν είναι αθώα και θα το αποδείξει. Επίσης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και την ώρα που πάει να φύγει από το σπίτι τους της λέέι με αυταρχικό τρόπο «Αν περάσεις την πόρτα, τελειώσαμε». Η αρχή του τέλους θα ξεκινήσει.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη στα γυρίσματα της σειράς

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη στα γυρίσματα της σειράς
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο αστυνομικός που βiασε την 14χρονη στην Λέσβο