Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

παύλος βρουλάκης σασμός koita

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Κι ένω όλοι νομίζαμε πώς η γιαγιά Ειρήνη έβλεπε έναν νεκρό άντρα που διψούσε μεταφυσικά να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πέτρου και του Άγγελου, τελικά το πρόσωπο αυτό είναι ζωντανό!

Ο Παύλος Βρουλάκης καταφθάνει επεισοδιακά στην Κρήτη και σπέρνει τον πανικό σε όλο το χωριό μόνο με την παρουσία του στην κηδεία του Άγγελου. Όλοι πίστευαν πως ήταν νεκρός και είχε χαθεί στη θάλασσα. Ξαφνικά εμφανίζεται και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), είναι ένας άντρας αδίστακτος, που επέστρεψε γιατί διψάει για εκδίκηση και δικαίωση των νεκρών. Βέβαια στους συγγενείς του δείχνει ένα αλλό πρόσωπο ήρεμο και δεν δίνει δικαιώματα. Όλοι όμως καταβάθος γνωρίζουν ότι γύρισε μόνο και μόνο για να κάνει πανικό. Ξέρουν τι εστί Παύλος Βρουλάκης. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν η αφορμή για να γυρίσει πίσω πιο ατρόμητος από ποτέ.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης σταματάει τον γάμο Μαρίνας – Αντώνη

Μαζί με την άφιξη του Βρουλάκη θα έχουμε και την επιστροφή της πρωήν συζύγου του, τη νέα εισαγγελέα που θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα. Εκείνη θα έρθει μαζί με τον σύζυγο της και νέο γιατρό του χωριού που θα υποθυδεί ο Μάνος Πετούσης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του αδικοχαμένου Άγγελου.

Λέγεται πως είναι η μόνη που τρέμει ο Παύλος Βρουλάκης. Ίσως κάτι να γνωρίζει για το σκοτεινό παρελθόν του και τον αδίστακτο χαρακτήρα του και να τον κρατάει στο χέρι.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται στην κηδεία του Άγγελου και ”κοκαλώνουν” όλοι

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη στα γυρίσματα της σειράς

Δείτε ακόμη: 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΒουγιουκλάκη-Καρέζη: Δείτε δύο σπάνιες φωτογραφίες που ανέβασε η Άριελ Κωνσταντινίδη με τις δύο μεγάλες σταρ
Επόμενο άρθροΓη της Ελιάς-Spoiler: H συμφιλίωση που θα σοκάρει