Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Η Ιουλία είναι έξαλλη ”Η Αθηνά είναι αθώα”...

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία είναι έξαλλη ”Η Αθηνά είναι αθώα” φωνάζει στον Κουράκο

Η Γη της ελιάς: Ο Κουράκος

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία είναι έξαλλη ”Η Αθηνά είναι αθώα” φωνάζει στον Κουράκο και η αρχή του τέλους για το αγαπημένο ζευγάρι είναι στα σκαριά.

Όπως γνωρίζουμε η Αθηνά έχει προφυλακιστεί με βίαιο και απάνθρωπο τρόπο από τον Αστυνόμο της Αερόπολης Γιώργη Κουράκο για την δολοφονία του υποτιθέμενου γιου της Δημήτρη. Όλα τα στοχεία δείχνουν να είναι εναντίον αλλά και όλη η Μάνη έπαψε να την έχει σε εκτίμηση. Μέσα σε μία στιγμή έχασε όλα αυτά που με τόσο κόπο είχε κερδίσει. Τον σεβασμό και την αγάπη των συγχωριανών της δύσκολα να θα τα πάρει πίσω.

Στο μεταξύ θα εμφανιστεί στο προσκήνιο και η αδελφή του Δημήτρη κάνοντας εκβιασμό για να αποσπάσει χρήματα. Ζητά μέσω πολιτική αγωγής την εξόντωση της Αθηνάς.

Η Ιουλία είναι ένας σκληρός και επίμονος χαρακτήρας και δεν δισστάζει να τα βάλει ακόμη και με τον αγαπήμενο της σύζυγο προκειμένου να πει αυτά που πιστεύει. Του λέει λοιπόν πως κάνει λάθος και πως η Αθη΄να ειναι αθώα. Ο Κουράκος όμως έχει εντελώς αντίθετη άποψη και συνεχίζει να επιμένει στην ενοχή της.

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκάβει τον λάκκο του Λυκούργου

Η Ιουλία δεν θα κάνει πίσω και θα φτάσει στο σημείο να τον παρατήσει και να του κλέισει την πόρτα οριστικά στο τελεσίγραφο χωρισμού που της ανακοίνωσε.

Ο Στάθης μαθαίνοντας για τον χωρισμό τους λυπάται γιατί ήθελε πραγματικά να την δει ευτυχισμένη. Ωστόσο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πως οι δυό τους δεν κάνουν ο ένας χωρίς τον αλλον και θα έρθουν κια πάλι κοντά.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η Καλλιόπη και ο Παύλος έχουν άλλα σχέδια
Επόμενο άρθροΆπιστος: Ο Βολκάν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ασιγιά μπροστά σε όλους