Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Αστέρης απειλεί την Αργυρώ ότι θα την πάει στα δικαστήρια

Σασμός: Ο Αστέρης απειλεί την Αργυρώ ότι θα την πάει στα δικαστήρια

σασμός αστερης

Σασμός: Ο Αστέρης απειλεί την Αργυρώ ότι θα την πάει στα δικαστήρια

Ένα πράγμα δεν αντέχει ο Αστέρης. Το ψέμα. Θυμάστε τι είχε γίνει τότε με το ψεύτικο άλλοθι της Αργυρώς για τον αδελφό της τον Πέτρο. Άλλαξε στάση απέναντι της και την χώρισε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τόση οργή και μίσος είχε που μέτα πήγε να βρει τον Πέτρο σε έξαλλη κατάσταση και να του μιλήσει τόσο άσχημα που ο Πέτρος έχασε τη ζωή του πάνω στον καυγά τους.

Ενώ όλα θα φαίνονται ιδανικά και για τους δυό και υπήρχε ελπίδα επανασύνδεσης, η αποκάλυψη πως η Αργυρώ του έκρυβε πως το παιδί της είναι και δικό του θα τον αποτελειώσει ψυχολογικά.

Σασμός: Ο Αστέρης αλλάζει στάση και απαιτεί να βλέπει το παιδί του

Αφού θα αποκαλύφθει ό,τι δεν σκότωσε ο Μαθιός τον Άγγελο και ο Σταύρος θα ρίξρι μαύρη πέτρα πίσω του και θα φύγει αφήνοντας την Αργυρώ ολομόναχη, ο Αστέρης θα πολιορκρί την Αργυρώ. Οι τυχαίες τους συναντήσεις θα πυκνώσουν και σε μία τέτοια συνάντηση θα της ζητήσει να βρεθούν κρυφά και να της μιλήσει. Κι εώ οι σχέσεις θα δείχνουν πολύ καλές κάτι θα ανατρέψει πάλι τα πάντα.

Σασμός: Η Καλλιόπη και ο Παύλος έχουν άλλα σχέδια

Ο Αστέρης θα μάθει όλη την αλήθεια και θα καταρρεύσει. Δεν θα μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τόσο αγάπησε του είπε ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Θα δούμε τον Αστέρη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτε! Ακόμα και η Αργυρώ θα παραδεχτεί το λάθος της αλλά θα είναι πολύ αργά. Ο Αστέρης θα προσπάθησει να διεκδικήσει το παιδί του και θα κινηθεί νομικά. Άραγε η Αργυρώ θα κινδυνέψει να χάσει το παιδί της;

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Σασμός: Ο Νικηφόρος δείχνει το πραγματικό εκδικητικό του χαρακτήρα

Σασμός- spoiler: Η Άσπα εκδικείται τον θάνατο του Άγγελου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Νίκος Τσιφόρος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν 52 χρόνια
Επόμενο άρθροΑναμνήσεις: Επίσκεψη στο σπίτι του Δάκη