Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ Ζωολογικοί κήποι ζητούν απ’τους ανθρώπους να δώσουν τα κατοικίδια τους για να...

Ζωολογικοί κήποι ζητούν απ’τους ανθρώπους να δώσουν τα κατοικίδια τους για να γίνουν ζωοτροφή!

zwa-620×405

Μπορεί να μην έχω μεγαλώσει με ένα κατοικίδιο στο σπίτι να τρέχει πάνω κάτω, έχω όμως φίλους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να ζεις με έναν σκύλο ή μία γάτα.

Γι’αυτούς βέβαια δεν είναι απλά ένας σκύλος ή μία γάτα, αλλά ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς τους.

Επομένως αν εμένα αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω με θυμώνει, τότε τους φίλους μου κι όλους όσους αγαπούν τα κατοικίδια, θα πρέπει να τους κάνει έξαλλους.

Η απαράδεκτη είδηση μας έρχεται από την Δανία και συγκεκριμένα από δύο ζωολογικούς κήπους, οι οποίοι ζητούν από τους ανθρώπους που δεν θέλουν άλλο τα κατοικίδιά τους να τα δωρίσουν, προκειμένου να γίνουν τροφή για τα λιοντάρια και τους τίγρεις.

Ως κάτι παραπάνω από έτοιμοι να τα αναλάβουν δηλώνουν ότι είναιο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης και ο ζωολογικός κήπος Givskud. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο μπορεί να τα διαβάζεις, διότι οι ζωολογικοί κήποι έχουν ολόκληρο “πρόγραμμα”.

Για παράδειγμα, όσο πιο μεγάλο το ζώο που θα δωρίσει ο “πελάτης”, τόσο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής. Ένα άλογο δηλαδή, μπορεί να έχει τρίμηνη αναμονή εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου κατάψυξης, ενώ αντίθετα τα μικρότερα ζώα γίνονται δεκτά αμέσως.

Προς το παρόν, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης δέχεται περίπου πέντε με έξι τρωκτικά, συνήθως κουνέλια, ανά μήνα.

«Είναι καλό τα ζώα να έχουν διαφορετική διατροφή και να μην τρώνε συνέχεια άλογο ή αγελάδα. Επιπλέον, η γούνα είναι διασκέδαση για αυτά στο μάσημα» τόνισε η εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο σε τηλεοπτικό σταθμό.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕίδαμε: Ραγισμένα Όνειρα
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία για το Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης