Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Στέλλα κάνει το λάθος και την ”πέφτει” στον Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα κάνει το λάθος και την ”πέφτει” στον Αστέρη

sasmos σασμός Σασμός: Η Στέλλα

Σασμός: Η Στέλλα κάνει το λάθος και την ”πέφτει” στον Αστέρη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει.

H Στέλλα φαίνεται πώς δεν βάζει μυαλό και ακόμη τρέφει ελπίδες για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της τον Αστέρη. Έτσι δοκίμαζει και πάλι την τύχη της μήπως και κάτι αλλάξει και είναι και πάλι μαζί όπως παλιά.

Στο μεταξύ ο Μανώλης βασανίζεται από τύψεις και μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Ανάμεσα σε όλα αυτά η Σοφία και ο Τάσος κρατούν τις επιφυλάξεις τους για την απόφασή της Στέλλας, να υπερασπιστεί το Μάθιο. Την ίδια στιγμή ο Παύλος Βρουλάκης ανακοινώνει στον Παπά, πώς γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση.

Η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ καταρρέουν μπροστά στην τραγική θεά του πτώματος του Αγγέλου στο νεκροτομείο. Η αγανάκτηση και το αίσθημα της αδικίας τους τρώει τα σωθικά. Αντίθετα όμως ο Αστέρης θα εισπράξει για ακόμη μία φορά το ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα. Θα τον πλησιάσει με την πρ’ωτη ευκαιρία θα του σφίξει το χέρι και θα τον κοιτάζει ερωτικά. Τι κάνεις τι ρωτά;

Εκέινη μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ευατό της, του φανερώνει πώς δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται από τότε που χωρίσανε.

Ο Αστέρης ψυχρός και απόλυτος της απαντά: Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σου. Οι δυο μας Στέλλα έχουμε τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει, δεν θα ήθελα να σου περνάνε λανθασμένες σκέψεις από το μυαλό.

Στο μεταξύ μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς να καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο το αίσθημα της ζήλειας και της απογοήτευσης ότι μάλλον η γυναίκα του τον αγαπά ακόμα.

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα γεννήθηκε ο Νίκος Καρβέλας (Σπάνιες φωτόγραφίες από τα νιάτα του)
Επόμενο άρθροΑυτή η Νύχτα Μένει: Ο αδίστακτος του Σασμού σε ρόλο κλειδί στο νέο σήριαλ