Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει με αναφιλητά στην...

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει με αναφιλητά στην αγκαλιά του Στάθη

ιουλια – γη της ελιάς – koita

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει με αναφιλητά στην αγκαλιά του Στάθη

Η Ιουλία κι ο Κουράκος θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση στη ”Γη της Ελιάς” με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περάσει μία μεγάλη κρίση. Έτσι η Ιουλία μαζεύει τα πράγματα της και φέυγει από τη συζυγική τους στέγη και πάει να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου.

Εκεί θα μείνει μόνη και θα πέσει σε κατάθλιψη. Ο γάμος της δεν πάει όπως θα περίμενε καθώς με την εγωιστική συμπεριφορά της έκανε τον Γιώργη θηρίο!

Μόλις μάθει ο Στάθης πώς η Ιολύ χώρισε με τον Κουράκο τρέχει αμέσως να της συμπαρασταθεί και να της μιλήσει. Μόλις τον βλέπει η Ιουλία πέφτει στην αγκαλιά του και αρχίζει να κλαιεί ασταμάτητα. Το γεγονός αυτό θα τους ενώσει και πάλι αφού όπως φαίνεται ποτέ δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλον. Το μόνο εμπόδιο αναμεταξύ τους θα είναι η Εύα αφού η Ιουλία πιστεύει πώς ακόμα τρέχει κάτι σοβαρό ανάμεσα τους. Ο Στάθης αυτή τη φορά δεν θέλει να πληγώσει την Ιουλία όποτε θα πρέπει να πάρε μία ώριμη απόφαση πριν της ζητήσει να είναι ξανά μαζί.

Αναμένουμε λοιπόν στις 19 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές
Επόμενο άρθροΒασίλισσα Ελισάβετ: Πότε θα γίνει η κηδεία της – Θα προηγηθεί τετραήμερο λαϊκό προσκύνημα