Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Κουράκο και την Ευτυχία...

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Κουράκο και την Ευτυχία σε τρυφερό τετ-α-τετ

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Κουράκο και την Ευτυχία σε τρυφερό τετ-α-τετ

Ο Κουράκος ακόμη δεν χώρισε με την Ιουλία και φαίνεται ότι την ξέχασε εντελώς. Πάει εκείνος ο έρωτας που όλοι θυμόμαστε και η αγάπη που της είχε. Τώρα ο γοητευτικό αστύνομος δεν έχει μάτια για άλλη, παρά για την πιο όμορφη κοπέλα της Μάνης που ”καίει” καρδιες, την Ευτυχία.

Μέρα με τη μέρα ο Κουράκος και η Ευτυχία έρχονται όλο και πιο κοντά. Συναντιούνται συνέχεια τυχαία στο δρόμο και οι ματιές που ανταλλάσουν είναι γεμάτες υποννούμενα.

Η Ευτυχία που μετά τον Ανέστη δεν ερωτευτηκέ ποτέ ξανά. Ούτε καν τον Αποστόλη που παρολίγο να γίνει και ο πατέρας του παιδιού της. ΈΒγαινε με διάφορα αγόρια και πολλοί στη Μάνη την κοιτάζουν και λιώνουν αλλα η Ευτυχία δεν βρίσκει κανέναν ελκυστικό. Όλα όμως άλλαξαν μέσα της όταν συνάντησε τυχαία στο δρόμο τον Κουράκο.

Τα συναισθήματα της για τον αστυνομικό θα τα φανερώσει στην φίλη της Άννα. Οι συναντήσεις τους θα πυκνώσουν και δεν θα αργήσει η ώρα που οι δυό τους θα είναι μαζί. Άλλωστε ο Κουράκος έχει αποφασίσει να χωρίσει με την Ιουλία αφού η ίδια τον παράτησε και έφυγε από το σπίτι τους.

Η γη της ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία

Η Μυρτάλη θα δει από μακριά τον Κουράκο και την Ευτυχία σε ένα πολύ τρυφερό τετ-α-τετ. Θα υποψιαστεί αμέσως πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, και θα τρέξει γρήγορα να τα πει στη Μαρίνα. Το θέμα όμως είναι πώς θα αντιδράσει η Ιουλία μολίς μάθει πως ο άντρας που αγάπησε την άφησε τόσο γρήγορα πίσω του και βγαίνει με άλλη;

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Η γη της ελιάς: Ο Στέφανος κάνει τον γάμο του στην Ισπανία – Έξαλλη η Αρετή

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: «Έλιωσε» το Twitter με την ερωτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ
Επόμενο άρθροΑγρια Γη: Ο Άρης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα του